Tilbudsturer
Denne turen har gått
Falstadsenterets Venneforening
Helgelandskysten


Dag 1: Levanger - Mosjøen
Sjøgata, MosjøenAvreise fra Levanger på morgenen. Turen går nordover E6 til Namsskogan hvor det blir spisepause. Etterpå til Majavatn hvor det blir orientering. Videre til Grane kommune. Ankommer Mosjøen på ettermiddagen. Her blir det orientering og omvisning i Sjøgata og Jacobsenbrygga-museet. Middag og overnatting på Fru Haugans hotell.
Dag 2: Mosjøen - Brønnøysund
HelgelandsbruaFrokost på hotellet. Etter frokost tar vi vegen langs Vefsnfjorden, over Helgelandsbrua og frem til Sandnessjøen. Videre til Alstahaug og besøk på det nye Petter Dass museet. Etterpå besøkes krigsminnesmerket på Tjøtta før vi tar ferje over til Forvik. Videre ferje til Horn og frem til Brønnøysund. Det blir middag og omvisning på Hildurs Urterarium på Tildrem. Overnatting på Torghatten hotell.
Dag 3: Brønnøysund - Rørvik - Levanger
Norveg, RørvikVi tar kystriksvegen videre sørover og ferje fra Vennesund til Holm. Vi kjører til Rørvik hvor vi besøker kystmuseet Norveg. Omvisning, film og orientering. På ettermiddagen forlater vi Rørvik og kjører om Høylandet, Grong og frem til Snåsaheia hvor det blir middag. Retur til Levanger på kvelden.


3 DAGER
2.750,-

Turnr.: t11
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: z (ingen)

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 2 frokost
  • 3 middag
  • Orientering og inngang i henhold til program.
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 450,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700