Rundreiser
Denne turen har gått
Paris og Normandie, fly og buss
Denne turen starter med fly fra Værnes til Paris. Her får vi oppleve hovedattraksjonene. Etterpå kjører vi ut til Normandiekysten. Her kan vi oppleve minnesmerker fra invasjonen for over 60 år siden. På turen nordover blir det også opphold i Brüssel. Color Lines ferje fra Kiel til Oslo på returen.
Dag 1: Værnes - Paris
Avreise fra Værnes på morgenen. Vi benytter SAS fly til Gardermoen og videre til Paris på formiddagen. Her blir vi møtt av vår buss og på ettermiddagen blir det en byrundtur med lokal guide som vil vise oss hovedseverdighetene som Eifeltårnet, Triumfbuen, Concordeplassen m.m. Det blir overnatting i 2 netter på Hotel Mercure Paris Montmartre som ligger i bydelen Montmartre. Etter middagen på hotellet kan man gå opp til malernes torg med den kjente kirken Sacre Coeur som ligger på en høyde med fin utsikt utover byen.
Dag 2: Paris
Dagen er til egen disposisjon. Muligheter for å ta en tur opp i Eifeltårnet, besøke museet Louvre, båttur på Seinen eller handling i byens mange store varehus eller moteforretninger. Om kvelden kan man oppleve kabareen på Moulin Rouge som ligger like ved hotellet.
Dag 3: Paris - Caen
Vi forlater Paris og kjører vestover til Versailles. Her ser vi på det flotte slottet og hageanlegget bygd av Ludvig XIV. På formiddagen fortsetter vi frem til Normandiekysten og Caen. Her blir det overnatting i 3 netter på Hotel Ibis Caen Centre.
Dag 4 - 5: Caen
Den ene dagen oppholder vi oss i Caen hvor besøket på det store museet for D-dagen og invasjonen i Normandie er hovedattraksjon.
Den andre dagen tar vi en utflukt langs kysten. Vi besøker minneområdet i Arromanche og byen Bayeux. Her ser vi på det store kjente Bayeux-teppet.
Dag 6: Caen - Brüssel
Vi forlater Caen og kjører østover mot Rouen. Videre mot Lille og til Belgia på ettermiddagen. Her blir det en omvisning i sentrum med det kjente torget omgitt av flotte bygninger. Vi ser også på den kjente statuen "Manncken Pis". Middag og overnatting på Hotel Bedford i sentrum.
Dag 7: Brüssel - Bremen
Vi fortsetter til Tyskland ved Achen og forbi Køln og Dortmund før vi ankommer Bremen på ettermiddagen. Det blir tid til å se seg om på torvet med det flotte rådhuset. Overnatting på Hilton hotell i sentrum.
Dag 8: Bremen - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og kl.14.00 blir det avreise med Color Lines ferje til Oslo. Middag ombord og overnatting i utvendige dobbeltlugarer.
Dag 9: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl.10.00. Turens siste middag inntas på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.


9 DAGER
11.700,-

Turnr.: 36
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 9 middag
  • fly Værnes - Gardermoen - Paris
  • Color Line Kiel - Oslo
  • Lokal guider i Paris, Versailles og Brüssel
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.680,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700