Ligg i ro ferie
Denne turen har gått
Bornholm
Den danske øya Bornholm ligger i Østersjøen utenfor Sveriges kyst. Vi bor i hovedstaden Rönne og har interessante utflukter. Bornholm er et levende samfunn med godt og vel 45.000 innbyggere. Naturen er variert med store jordbruksområder, større skogsområder og kuperte idylliske partier. Langs kysten ligger idylliske småbyer og fiskevær med de karakteristiske røkeriskorsteinene.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Tidlig avreise fra Trøndelag. Turen går sørover til Alvdal hvor det blir et opphold. Videre til Oslo og avreise med DFDS's ferje kl 17.00. Koldtbord ombord.
Dag 2: København - Ystad / Rönne, Bornholm
Frokost ombord før ankomst København kl 09.30. Turen går over til Sverige og Malmö på den nye Øresundbroen. Videre riksvegen langs kysten til Ystad og på ettermiddagen ferje over til Rønne på Bornholm. Her skal vi bo i 3 netter på hotell Griffen. Hotellet ligger sentralt til ved sjøen med gangavstand til sentrum. Middag på hotellet om kvelden.
Dag 3-4: Utflukt Bornholm
Vi tar en utflukt med lokal guide. Vi får se Rönne før vi kjører nordover på øya og besøker borgruinen av Hammershus festning. Vi besøker så småbyene Sandvig og Allinge på nord-østsiden av øya. Vi tar et opphold i den idylliske småbyen Gudhjem. Her er det muligheter for å smake på spesialiteter fra stedet, røkt sild m.m. Vi fortsetter over øya og besøker en av de spesielle rundkirkene. En utflukt går sørover til øya og til Bornholms østligste by, Svaneke. Byen har fått pris for sin bevaring av byens historiske karakter. Vi besøker Bornholms sydligste punkt, Dueodden, med brede sandstrender. Vi besøker også en vingård på Bornholm.
Dag 5: Rönne / Ystad - København / Oslo
På formiddagen tar vi ferje tilbake til Ystad og fortsetter til København. Her blir det litt tid på egen hånd før DFDS's ferje til Oslo har avgang kl.17.00. Middag ombord.
Dag 6: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl.09.30. Turen går nordover Gudbrandsdalen hvor turens siste middag inntas på Dombås. Retur til Trøndelag på kvelden.


6 DAGER
7.260,-

Turnr.: 20
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • DFDS Oslo-København tur/retur med utvendig lugar
  • Ystad - Rönne tur/retur
  • Lokal guide på Bornholm
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 550,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700