Julemarked
Denne turen har gått
Rostock, julemarked
Mange tyske byer har julemarkeder med utendørs boder og salg av ulike varer. Byene pyntes med mange lys, og god mat og drikke skaper en hyggelig adventsstemning. Også iår har vi tur til den gamle hansaby, Rostock. Reisen foregår med DFDS sine ferjer mellom Oslo og København tur/retur og ferje fra Gedser til Rostock i Tyskland.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Start fra Trøndelag tidlig på morgenen. Etter frokost på Alvdal fortsetter vi sørover Østerdalen til Oslo. Kl.17.00 avreise med DFDS sin ferje til København. Middag ombord og overnatting i utvendig dobbeltlugar.
Dag 2: København - Rostock
Frokost ombord før ankomst København kl.09.30. Turen går sørover til Gedser og ferje over til Rostock. Her blir det overnatting i 2 netter på SAS Radisson hotell i sentrum. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.
Dag 3: Rostock
Dagen disponibel i Rostock, hvor man kan oppleve byens julemarked. Det blir også muligheter for handling i byens mange forretninger og varehus.
Dag 4: Rostock - København / Oslo
På formiddagen tar vi ferje tilbake til Gedser i Danmark og kjører frem til København. Her blir det avreise med DFDS sin ferje til Oslo kl.17.00. Ombord nyter vi båtens julebuffet. Taxfreebutikker, musikk, dans og hygge utover kvelden. Overnatting i utvendig dobbeltlugar.
Dag 5: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl.09.30. Turen nordover går Gudbrandsdalen og turens siste middag inntas på Dombås. Retur til Trøndelag på kvelden.


5 DAGER
4.590,-

Turnr.: 51
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 5 middag
  • DFDS Oslo-København tur/retur med utvendig dobbeltlugar
  • Ferje Gedser - Rostock tur/retur
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr.500,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700