Julemarked
Denne turen har gått
Lübeck, påsketur/julemarked
Lübecks historie går ca 1000 år tilbake. Byen opplevde en betydelig vekst på grunn av handelen, spesielt med salt, og ble en av de viktigste sjøfartsbyene av Hansastedene. Byens gamle bydel og sentrum har idag mange byggverk o.l.fra denne tiden. I tillegg til rik kultur kan en også oppleve dagens Lübeck med muligheter for handel. Byen er spesielt kjent for sin marsipan og fransk rødvin "Rotspon". På turen benytter vi DFDS´s ferje fra Oslo til København tur/retur.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover Østerdalen og til opphold på Alvdal. Videre til Oslo og avreise med DFDSs ferje kl.17.00. Middag/koldtbord om kvelden og overnatting i lugar med dusj og w.c.
Dag 2: København - Lübeck
Frokost ombord før ankomst København kl.09.30. Vi kjører sørover øyene Sjælland, Falster og Lolland til ferje fra Rødbyhavn til Puttgarden. Herfra har vi kort veg fram til Lübeck. På ettermiddagen tar vi en liten byrundtur og får se på en del av Lübecks kjente bygninger i den gamle bydel. Overnatting i 2 netter på Scandic hotell som ligger sentralt ved den gamle bydelen. Middag på hotellet om kvelden.
Dag 3: Lübeck
Dagen er disponibel på egen hånd. Muligheter for å handle i byens mange forretninger eller gjøre seg bedre kjent med den gamle bydel. På cafe Niederegger kan man smake på Lübecks søte spesialitet, marsipan, i alle tenkbare varianter. Videre kan en smake på byens kjente rødvin ”Rotspon”, fransk rødvin som er lagret i Lübecks vinkjellere. Frokost og middag på hotellet. På avgangen i desember foregår det store julemarkedet i sentrum.
Dag 4: Lübeck - København / Oslo
Vi kjører tilbake med ferje fra Puttgarden til Rødbyhavn i Danmark. Videre til København hvor DFDS´s ferje til Oslo har avgang kl.17.00. Middag/koldtbord ombord. Taxfreebutikker, musikk, dans og hygge i salongene. Overnatting i lugar med dusj og w.c.
Dag 5: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl.09.30. Turen fortsetter nordover Gudbrandsdalen til turens siste middag på Dombås. Retur til Trøndelag på ettermiddag/kveld.


5 DAGER
4.280,-

Turnr.: 50
Avganger:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 4 frokost
  • 5 middag
  • DFDS Oslo-København tur/retur med utvendig lugar
  • Ferje Rødbyhavn-Puttgarden tur/retur
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr.480,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700