Norge
Denne turen har gått
Telemark

Dag 1: Trøndelag - Gol
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Vi følger E6 sørover Dovre, forbi Dombås og frem til Sjoa. Her kjører vi oppover Heidal frem til Randsverk, over Valdresflya og ned til Fagernes. Videre over Golsfjellet og frem til Gol. Middag og overnatting på Pers hotell.
Dag 2: Gol - Langesund
Vi fortsetter over fjellet og kommer ned til Numedal. Videre forbi Rjukan hvor vi besøker Vemorkanlegget. På museet gjenskapes historien om tungtvannsaksjonen fra siste krig. Etterpå kjører vi opp på Gaustadtoppen. På ettermiddagen fortsetter vi forbi Heddal, Seljord og Gvarv, langs Norsjø og frem til Langesund. Her blir det overnatting i 3 netter på Choice Skjærgården hotell.
Dag 3: Utflukt Telemarkskanalen
Vi kjører frem til Ulefoss. Herfra tar vi en båttur opp Telemarkskanalen gjennom de store sluseanleggene i Vrangfoss opp mot Lunde. Retur til Langesund på ettermiddagen.
Dag 4: Langesund
Dagen tilbringes iro i Langesund. Det er muligheter for å ta en mindre utflukt til Kragerø eller eventuelt en båttur til Strømstad og tilbake på ettermiddagen.
Dag 5: Langesund - Gjøvik
Vi starter turen nordover. Første stopp blir på Kongsberg og besøk på Norsk Bergverksmuseum og den store fine kirka som ble bygd under sølvverkets storhetstid. Etterpå fortsetter vi forbi Hønefoss og frem til Hadeland Glassverk. Her blir det omvisning og muligheter for handling.  Middag og overnatting på Thon Strand hotell på Gjøvik.
Dag 6: Gjøvik - Trøndelag
Vi kjører E6 langs Mjøsa, forbi Lillehammer og frem til Ringebu. Her tar vi vegen over Venabufjellet og Rondane. Vi kjører  frem til Folldal og Hjerkinn på Dovre. Herfra E6 nordover til Trøndelag.


6 DAGER
5.960,-

Turnr.: 5
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • Båttur Telemarkskanalen
  • Entreer og utflukter som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr.1.250,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700