Tursøk
Finn tur
Albir - Costa Blanca
2019:50 - Albir - Costa Blanca, Spania, påsketur
Denne turen går i april og vi ligger iro i Albir på Costa Blanca-kysten i 8 netter i påskeuken. Det inngår ulike utflukter under oppholdet. I forhold til 2018 har vi utvidet turen sørover med en dag slik at dagsetappene ikke blir for lange. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel begge veger.
19 dager, avreise: 8.april
15.880,-
Santa Susanna
2019:49 - Santa Susanna, Costa Brava, Spania
Langs kyststripen Costa Brava nord for Barcelona på Spanias Middelhavskyst ligger flere turistbyer med fine sandstrender og kupert landskap. På denne turen ligger vi i ro i Santa Susanna på utmerkede Aqua Hotel Onebrava & Spa. Under det ukelange oppholdet har vi flere utflukter med lokale guider. Vi benytter Norwegians direktefly mellom Værnes og Barcelona tur/retur.
8 dager, avganger: 4.mai, 14.september og 28.september
fra 8.750,-
Rimini
2019:43 - Rimini
Vi kaller denne turen for «Trekkspilltur til Rimini» Den arrangeres for utøvere og andre «trekkspillfrelste». I tillegg til en ukes opphold i Rimini arrangeres utflukter. Det inngår lunsj på 2 utflukter. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur. Turene har blitt veldig populære siden starten i 1989.
15 dager, avganger: 22.mai og 4.september
15.670,-
Rovinj
2019:46 - Rovinj, Kroatia
Adriaterhavskysten har alltid vært et populært reisemål. På italiensk side er landskapet flatt og det finnes store sandstrender. På østsiden er landskapet mer variert og berglendt. Her finnes få sandstrender, noe som medfører at vannet blir meget klart og fint. Høydedrag mot nord reduserer de nordlige vindene i vinterhalvåret og dette medfører et behagelig klima hele året. Det er mange kjente ferieplasser på halvøya Istra. Vi har valgt middelalderbyen Rovinj til hovedoppholdet på turen. Turen sørover går om Sveits mens vi kjører gjennom Østerrike på turen tilbake.
15 dager, avreise: 25.september
15.850,-