Turer

Søk    

Kortturer
Kiel2018:01 - Minicruise Kiel
«På dansefot» har egen beskrivelseBåde på våren og utover høsten kjører vi de populære 3-dagers minicruisene med Color Line til Kiel. Vi har avreise svært tidlig på morgenen og utreise med Color Line fra Oslo kl. 14.00. Ruten trafikkeres med søsterskipene "Color Fantasy" og "Color Magic".
3 dager, avganger: 10.mars og 25.mars
2018:01a - «På Dansefot», Minicruise til Kiel
For øvrige Minicruise til KielColor Line arrangerer flere temacruise på vår og høst. I mars har de cruiset «På Dansefot» ombord på «Color Fantasy». Konferansier er Erik Forfod og man kan svinge seg i dansen med musikk av Hanne Mette m/band, Ingemars og Something New. I tillegg kan man oppleve skipets show.
3 dager, avreise: 10.mars
Kiel 5 dager2018:02 - Kiel, 5 dager
Vi har i mange år kjørt denne populære 5-dagers turen i påsken og de siste årene har vi også kjørt vår- og høstturer. I år benytter vi DFDS Oslo - København på utreisen og Color Line Kiel - Oslo tilbake og har 2 netter på Hotel Conti Hansa i Kiel.
5 dager, avreise: 29.mars
København2018:04 - København, 4 dager
Vår og høst kjører vi 4-dagers turer til København. Vi har to fine nattseilinger med DFDS's store ferje «Crown Seaways» eller «Pearl Seaways» mellom Oslo og København tur/retur. Vi har to hele dager disponible i København eller nærliggende områder. Dette gir tid til handling eller andre opplevelser København har å by på. Overnatting i København på sentralt hotell.
4 dager, avganger: 8.mars og 25.mars
2018:kat - Kataloglansering 2018 - Minicruise til Kiel
I år har vi igjen lagt den tradisjonelle åpningsturen til Kiel 28.januar med Color Lines store cruiseferje «Color Magic». På turen presenteres turkatalogen for 2018.
3 dager, avreise: 28.januar
Europa
Rostock2018:27 - Rostock, Påskemarked
Denne nordtyske byen har hvert år et eget påskemarked med boder og tilbehør som knyttes til de mer kjente julemarkedene. Nå er det imidlertid påskens tradisjon og pynt som kommer i første rekke. På reisen benyttes DFDS sine ferjer mellom Oslo og København begge veger.
5 dager, avreise: 25.mars
Praha2018:28 - Praha - Berlin
Praha har en meget rik historie og en meget fin og godt bevart arkitektur. Gamle bygninger viser at byen tidligere var sentral for kunst og kultur i Europa. Byen ligger fint til ved elva Moldau, og flere broer over elva gir byen særpreg. Mest kjent er Karlsbroen med sine statuer og byport. En lokal guide viser oss byens hovedseverdigheter. Det blir god tid på egen hånd, f.eks. til handling. Böhmenkrystall er spesielt populært. Det blir overnatting i Berlin på turen nordover. Vi benytter Color Lines ferje mellom Oslo og Kiel på utreisen, og DFDS København - Oslo på returen.
7 dager, avreise: 14.mars
Eiffeltåret, Paris2018:36 - Paris
Paris, byenes by, er en av de klassiske reisemålene i Europa. Før eller siden bør alle besøke og oppleve byen og dens atmosfære, de mange kjente byggverk, motene og kunstens sentrum m.m. Vi benytter DFDS Oslo - København tur/retur.
9 dager, avreise: 25.mars
Albir, Costa Blanca2018:40 - Albir, Costa Blanca, Spania
På turen benyttes helturistbuss, utstyrt med toalett, aircondition, minikjøkken hvor det serveres kaffe m.m. uten ekstra kostnad. Små klaffebord på stolryggene og fra kjøleboks selges mineralvann. Under turen vil det bli regelmessig stopp for bespisning og røykepauser. Under reisen benyttes Color Lines ferjer mellom Oslo og Kiel begge veger. Da vi skal reise med ferje første dag, bør nødvendig utstyr som trengs ombord, medtas i håndbagasje. Det vil være nødvendig å ha med Euro på turen. Man behøver noe penger til bespisning midt på dagen og til eventuell handling. Videre kan ulike kredittkort benyttes spesielt ved større innkjøp og for uttak av kontanter. På Color Lines ferjer kan både Euro og norske kroner benyttes. Pass er eneste gyldige identifikasjonsdokument for nordmenn og må medbringes selv for reiser innenfor Schengenlandene. Passet må være gyldig minst til hjemkomst dato. Legg ikke passet i koffert eller lignende, men ha det i eventuell håndbagasje så det er lett tilgjengelig. Ved returen til Norge gjelder følgende tollregler, og for alkohol er 3 alt. kombinasjoner: A1) 1 liter brennevin + 1,5 liter vin + 2 liter øl/rusbrus A2) 3 liter vin + 2 liter øl/rusbrus A3) 5 liter øl Tobakk: 200 sigaretter eller 250 g tobakk, alternativt 1,5 liter vin. Mat: 10 kg kjøtt og melkeprodukter (kun tillatt fra EU/EØS land)NB! Alle tollvarer skal bæres av den enkelte iland.
18 dager, avreise: 20.mars
2018:v07 - Praha
På denne turen benyttes Color Line Oslo - Kiel på utreisen og DFDS København - Oslo tilbake. Vi bor på sentralt hotell i Praha. Byen har en rik historie og godt bevart arkitektur. Gamle bygninger viser at byen var sentral for kunst og kultur i Europa. Eleven Moldau renner gjennom byen og flere broer gir byen særpreg. Den mest kjente er Karlsbroen med sine byporter og tårn. En lokal guide viser oss byens hovedseverdigheter. Det blir også tid på egen hånd og handling er billig og populært.
7 dager, avreise: 14.mars
''Tema''
2018:v01 - Lindesnes Trekkspillklubb: Kiel
I januar inviterer Lindesnes Trekkspillklubb og Risdal Touring til gode og stemningsfulle opplevelser ombord i fantastiske MS Color Magic - på et 2-døgns cruise til Kiel fra Oslo! 2 døgn fullspekket med god mat, hyggelig atmosfære og trekkspillmusikk. Ombord blir det ettermiddagsshow med Lindesnes Trekkspillklubb - og de varter opp med god og variert musikk utover kvelden så alle kan få prøvd dansefoten!
4 dager, avreise: 5.januar

Andre år: 2005,  2006,  2007,  2008,  2009,  2010,  2011,  2012,  2013,  2014,  2015,  2016,  2017,  2018,  2019