Tilbudsturer
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Hamburg
På denne turen blir det 2 overnattinger i Hamburg, Tysklands nest største by. Det blir en byrundtur og muligheter for handling og ulike museumsbesøk. Vi benytter Color Lines ferje Oslo - Frederikshavn på utreisen og Kiel - Oslo på returen.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Frederikshavn
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Vi kjører frem til Alvdal hvor det blir et opphold. Videre sørover Østerdalen frem til Oslo hvor Color Lines ferje "Color Festival" har avgang kl.20.00. Middag ombord og overnatting i innvendige dobbeltlugar.
Dag 2: Frederikshavn - Hamburg
Frokost ombord før ankomst Frederikshavn kl.07.00. Turen går sørover Jylland og inn i Tyskland ved Flensburg. Ankomst Hamburg på ettermiddagen. Her blir det en rundtur i byen før ankomst hotellet. 2 overnattinger på hotell i sentrum. Middag på hotellet om kvelden.
Dag 3: Hamburg
Frokost på hotellet. Dagen disponibel på egen hånd. Muligheter for handling i byens handlegate og store varehus som ligger i gangavstand fra hotellet.
Dag 4: Hamburg – Kiel / Oslo
Vi starter fra hotellet etter frokost og kjører opp til Kiel. Hvor Color Lines ferje har avgang kl.14.00. Middag ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 5: Oslo - Trøndelag
Ankomst Oslo kl.09.30. Vi kjører nordover Østerdalen, med en stopp på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.


5 DAGER
2.770,-

Turnr.: tlb
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Bussreisen med reiseleder
  • Color Line Oslo - Frederikshavn og Kiel - Oslo
  • 2 hotellovernattinger
  • 3 frokost
  • 2 middag
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr.350,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700