Europa
Denne turen har gått
«Ukjent reisemål»

Bilder fra turen

Dag 1, 23.mai : Trøndelag - Oslo / Kiel
Dag 2, 24.mai : Kiel - Ballenstedt
Vi forflytter oss stadig på vårt "hemmelige oppdrag"! Inatt blir det å sove riktig så herskapelig!
Schlosshotel Ballenstedt
Dag 3, 25.mai : Ballenstadt - Eisleben - Braunschweig
Nok en innholdsrik dag med ukjente reisemål! Først en visitt i Martin Luthers fødeby/hus Eisleben, så et imponerende skue i verdens største rosepark EUROPA ROSARIUM SANGERHAUSEN! 43 uvitende stykk storkoser seg i varmen og funderer på morgendagen!
Dag 4, 26.mai : Utflukt Wolfenbüttel m.m.
Disse perlene her i midterste Tyskland har vi bare dundret forbi på Autobahn 7 gjennom mange år! Vi har jo sett at de var der på våre travle omkjøringer for å komme oss videre etter kø ol .
Formiddag i Wolfenbűttel; med lokale guider en helt spesiell opplevelse!☺ Alle synes bindingsverkhus er sjarmerende, men denne byen tok kaka! Alt originalt; unngikk bombing 40-45. Og viktig for mange på våre turer: her er en fabrikk som heter Jägermeister!
Dag 5, 27.mai : Utflukt Goslar, Wöltinge Rode
Igjen en innholdsrik dag for oss i blåturbransjen. Et besøk i vakre Goslar hører med når en er her i Harz. Spesiell byggestil med fasader dekt med skiferstein, med flotte fagverkshus innimellom , gjør byen vel verdt et besøk! Greit å gi gruppen en fyldig lunsj på ærverdige hotel Kaiserwort, så de hadde litt fast føde i kroppen før besøket vårt på Klosterbrennerei Wőltingerode. Drikk så mye du vil på snaps/likørsmaking er ikke hverdagskost for nordmenn
Dag 6, 28.mai: Braunschweig - Kiel
Bilder og tekst fra turens sjåfør: Ole Johan Brustad



7 DAGER
7.940,-

Turnr.: 26
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 6 overnattinger
  • 7 frokost
  • 4 lunsjer
  • 6 middag
  • Ulike entreer med mer
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 850,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Reisemåte
 » Buss