Kortturer
Denne turen har gått
København, 4 dager

«Strøget», KøbenhavnVår og høst kjører vi 4-dagers turer til København. Vi har to fine nattseilinger med DFDS's store ferje «Crown Seaways» eller «Pearl Seaways» mellom Oslo og København tur/retur. Vi har to hele dager disponible i København eller nærliggende områder. Dette gir tid til handling eller andre opplevelser København har å by på. Overnatting i København på sentralt hotell.

Vippetangen, OsloDag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Opphold på Taverna Alvdal på formiddagen. Turen fortsetter til Oslo og avreise med DFDS's store ferje kl. 16.30. Taxfreebutikker, musikk, dans og hygge i salongene utover kvelden. Overnatting i dobbeltlugar med dusj, wc. og begge sengene på golvet.

Dag 2: København
Ankomst København kl. 09.45. Dagen disponibel på egen hånd eller en utflukt som tilbys. På avgangene i november og desember foregår det store Julemarkedet i Tivoli. Overnatting på Comfort Hotel Vesterbro som ligger sentralt.

Ved den lille havfrueOperaen i KøbenhavnDen lille havfrue

Crown of ScandinaviaDag 3: København / Oslo
Frokost på hotellet. Dagen disponibel i byen. Muligheter for handling i København's kjente gågate «Strøget» eller oppleve andre ting København har å by på. Avreise fra København kl. 16.30. Overnatting i dobbeltlugar.

Dag 4: Oslo - Trøndelag
Kl. 09.45 legger vi til kai i Oslo igjen. Turen går nordover Østerdalen til opphold på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddagen/kvelden.

bar
4 DAGER
fra 1.980,-

Turnr.: 4
Avganger:
Påstigningsalternativ: 2

Prisen inkluderer:
  • DFDS Oslo - København tur/retur i innvendig dobbeltlugar
  • 1 hotellovernatting
  • 1 frokost
Tillegg:
  • Singellugar tur/retur: kr. 800,-
  • Utvendig lugar t/r: kr. 400,- p.p.
  • Enkeltrom hotell: kr. 600,-
Priser:
8.mars: kr. 1.980,-
25.mars, 5.mai: kr. 2.590,-
For datoene:
17.11, 24.11 og 1.12, se tur 57


Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Tema
 » Handling
Reisemåte
 » Nattferje
Reisemål
 » Norden