Europa
Denne turen har gått
Dubrovnik - Kroatia og Montenegro

DubrovnikKroatia har en lang kystlinje langs Adriaterhavet. Her finnes flere fine feriesteder og byer. Lengst sør finner vi byen Dubrovnik, en meget godt bevart middelalderby med lang bymur, flotte bygninger og plasser. Vi ligger i ro i 3 netter her før vi kjører sørover langs kysten til Montenegro, en av de yngste landene i Europa. Republikken ble selvstendig i 2006. Også her finner vi flere flotte turistbyer langs kysten mot Albania. Vi bor her i 4 netter i Budva. Vi benytter Norwegians direktefly mellom Værnes og Dubrovnik tur/retur.
Dag 1, lørdag 3.juni: Værnes - Dubrovnik
Avreise med Norwegians direktefly fra Værnes kl. 16.00 og ankomst Dubrovnik kl. 19.20. Herfra blir det busstransport til Dubrovnik. Her blir det overnatting i 3 netter på Valamar Hotel som ligger fint til på en halvøy like vest for Dubrovnik. Noe sen middag på hotellet.
DubrovnikDubrovnikDubrovnik
Dag 2, søndag 4.juni: Dubrovnik
Vi tar felles buss til gamlebyen i Dubrovnik. Det er en meget godt bevart middelalderby med en omsluttende bymur med mange tårn. Vi finner flotte plasser, bygninger og palasser som minner om en tidligere mektig bystat. Ettermiddagen disponibel på egen hånd. Retur til hotellet individuelt. Middag på hotellet.
Dag 3, mandag 5.juni: Dubrovnik, utflukt Elafitiøyene
Denne dagen blir det en utflukt med båt til Elafitiøyene utenfor Dubrovnik. Under båtturen serveres lunsj ombord. Middag på hotellet.
Lopud Dia (en av Elafitiøyene)Lopud, en av ElafitiøyeneLopud Dia (en av Elafitiøyene)
Dag 4, tirsdag 6.juni: Dubrovnik - Budva, Montenegro
Vi fortsetter langs kysten sørover til Montenegro. Landskapet har høye fjell med en frodig kyststripe. Det flater noe ut mot Albania. Vi kjører frem til byen Budva som har en gammel bydel. Her skal vi bo i 4 netter på Hotel Adria som ligger i sentrum. Middag på hotellet.
BudvaBudvaBudva
Dag 5, onsdag 7.juni: Budva, utflukt Cetinje
det blir en halvdagsutflukt til den gamle hovedstaden Cetinje som ligger i et fjellområde. Vi får omvisning og lunsj før retur til Budva. Ettermiddagen til fri disposisjon.
Dag 6, torsdag 8.juni: Budva, utflukt Skadarsjøen
Det blir en utflukt sørover til Skadarsjøen. Det blir en båttur på sjøen, den største innsjøen på Balkan som også strekker seg inn i Albania. Middag på hotellet.
Dag 7, fredag 9.juni: Budva
Dagen tilbringes i ro i Budva. Turens siste fellesmiddag på kvelden.
Dag 8, lørdag 10.juni: Budva - Kotor - Dubrovnik - Værnes
Turen går til Kotor hvor det blir et opphold for å se på den godt bevarte middelalderbyen. Videre rundt Kotorbukta og flyplassen sør for Dubrovnik og kl. 20.00 avreise til Værnes, med ankomst 23.20.
Lady of the Rock, KotorbuktaGamlebyen i KotorKotor



8 DAGER
11.800,-

Turnr.: 53
Avganger:

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 2 lunsj
  • 7 middag
  • Fly Værnes - Dubrovnik tur/retur
  • Båtutflukter
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 2.100,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700