Finn tur
Dansecruise Kiel
2019:1b - «Dansecruise» Minicruise til Kiel
Color Line arrangerer flere temacruise på vår og høst. I april har de cruiset «På Dansefot» ombord på «Color Magic». Konferansier er Erik Forfod og man kan svinge seg i dansen med musikk av Anne Nørdsti fra Alvdal og Holmsve band fra Trøndelag. I tillegg kan man oppleve skipets show. I puben underholder Gutta fra Scandinavia.
3 dager, avreise: 25.april
1.890,-
Rimini
2019:43 - Rimini
Vi kaller denne turen for «Trekkspilltur til Rimini» Den arrangeres for utøvere og andre «trekkspillfrelste». I tillegg til en ukes opphold i Rimini arrangeres utflukter. Det inngår lunsj på 2 utflukter. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur. Turene har blitt veldig populære siden starten i 1989.
15 dager, avganger: 22.mai og 4.september
15.670,-
Stockholm og Birka Line
2019:23 - Stockholm og Birka Line, Østersjøcruise med Visby
På denne turen har vi først et opphold i Stockholm for å se byens hovedseverdigheter. Etterpå tar vi et 2-dagers Østersjøcruise med Birka Line. På turen besøker vi Visby på Gotland.
6 dager, avreise: 17.juli
8.680,-
Skottland med Military Tattoo
2019:31 - Skottland med Military Tattoo
På denne turen får vi oppleve variert skotsk natur med store fjellområder i «The Highlands», frodig kystlandskap, daler og ulike byer. Vi flyr via Stavanger til Aberdeen på turen til Skottland og fra Edinburgh via Oslo tilbake. Overnattingene er lagt til Inverness, hovedstaden i «The Highlands» og Edinburgh som er Skottlands hovedstad. På turen inn ...
6 dager, avreise: 15.august
13.840,-