Tursøk
Finn tur
Albir - Costa Blanca
2019:50 - Albir - Costa Blanca, Spania, påsketur
Denne turen går med buss og Color Line Oslo - Kiel tur/retur. Vi får se mye av vest-Europa på turen sørover og nordover. Oppholdet er lagt til Albir like nord for Benidorm sør på Middelhavskysten. Vi bor i 8 netter på utmerkede Albir Playa Hotel & Spa. Under oppholdet inngår ulike utflukter.I 2018 kjørte vi turen i påsken til Albir. Påsken i 2019 er nesten 3 uker senere og det er en smak av sommer.
19 dager, avreise: 8.april
15.880,-
Santa Susanna
2019:49 - Santa Susanna
På denne vårturen til Spania benyttes direktefly til Barcelona tur/retur. Vi bor i 7 netter på utmerkede Aqua Hotel Onabrava & Spa i byen Santa Susanna på Costa Brava kysten nord for Barcelona. Under oppholdet blir det interessante utflukter. Vi besøker Catalonias hovedstad Barcelona, klosteret Montserrat og Girona, samt pøvesmaker på god spansk vin.
8 dager, avreise: 4.mai
8.750,-
Rimini
2019:43 - Rimini, «Trekkspilltur»
I over 30 år har vi kjørt bussturer til Rimini i Italia som vi har kalt «Trekkspilltur». Den passer for utøvere og alle som liker god trekkspillmusikk. I byen Castelfidardo, like sør for Rimini, ligger de fleste italienske trekkspill-fabrikkerene. Det er muligheter for handling og reparere egne spill. Under det ukelange oppholdet i Rimini er det muligheter for soling og bading og det blir mye felles hygge på kvelden med musikk og dans. I år har vi lagt til interessante utflukter under oppholdet i Rimini. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur.
15 dager, avreise: 22.mai
15.670,-
Rovinj
2019:46 - Rovinj, Kroatia
Adriaterhavskysten har alltid vært et populært reisemål. På italiensk side er landskapet flatt og det finnes store sandstrender. På østsiden er landskapet mer variert og berglendt. Her finnes få sandstrender, noe som medfører at vannet blir meget klart og fint. Høydedrag mot nord reduserer de nordlige vindene i vinterhalvåret og dette medfører et behagelig klima hele året. Det er mange kjente ferieplasser på halvøya Istra. Vi har valgt middelalderbyen Rovinj til hovedoppholdet på turen. Turen sørover går om Sveits mens vi kjører gjennom Østerrike på turen tilbake.
15 dager, avreise: 25.september
15.850,-