Turer

Søk    

Kortturer
Kiel2018:01 - Minicruise Kiel
«På dansefot» har egen beskrivelseBåde på våren og utover høsten kjører vi de populære 3-dagers minicruisene med Color Line til Kiel. Vi har avreise svært tidlig på morgenen og utreise med Color Line fra Oslo kl. 14.00. Ruten trafikkeres med søsterskipene "Color Fantasy" og "Color Magic".
3 dager, avganger: 14.oktober og 27.oktober
Europa
Praha2018:28 - Praha - Berlin
Praha har en meget rik historie og en meget fin og godt bevart arkitektur. Gamle bygninger viser at byen tidligere var sentral for kunst og kultur i Europa. Byen ligger fint til ved elva Moldau, og flere broer over elva gir byen særpreg. Mest kjent er Karlsbroen med sine statuer og byport. En lokal guide viser oss byens hovedseverdigheter. Det blir god tid på egen hånd, f.eks. til handling. Böhmenkrystall er spesielt populært. Det blir overnatting i Berlin på turen nordover. Vi benytter Color Lines ferje mellom Oslo og Kiel på utreisen, og DFDS København - Oslo på returen.
7 dager, avreise: 17.oktober
2018:29 - Polen med Krakow og Gdansk
Dette er en rundtur i Polen hvor vi besøker den tidligere kongehovedstaden Krakow og Gdansk. Vi har utflukt til Auschwitz og Birkenau. Turen går om Tyskland på tur sørover, mens vi på returen tar Stena Lines nattferge fra Gdynia til Karlskrona i Sverige. Color Line Oslo - Kiel på utreise og DFDS København - Oslo på returen.
8 dager, avreise: 9.oktober
Champagne - Alsace - Bourgogne2018:37 - Champagne - Bourgogne - Alsace
Denne turen går til nord-østre delen av Frankrike. Dette området forbindes med fantastisk matkultur og kvalitetsdrikke av yppeste klasse. Vi finner ulike vinområder som også har sine egne spesialiteter. Vi besøker Champagneområdet med sin sprudlende drikk, før vi kjører til det store vindistriktet Bourgogne nord for Lyon i Rhônedalen. Til slutt besøkes Alsace på grensen til Tyskland. På turen besøkes ulike produsenter av den smakfulle drikken og vi får kjennskap til dyrking av vindruer og fremstilling av god vin. På turen benyttes Color Line mellom Oslo og Kiel tur/retur.
10 dager, avreise: 25.september
2018:43a - Almuñécar, buss og fly
Vi har i flere år kjørt høsttur til Solkysten, Costa del Sol, langt sør i Spania. Her ligger vi i ro i 14 dager i byen Almuñécar ca. 70 km øst for Malaga. Her bor vi i 14 netter på Hotel Helios. Hotellet ligger like ved stranden og det er kort gangavstand inn til gamlebyen. Alle rom har egen balkong med begrenset sjøutsikt. Det er musikk på hotellet flere kvelder og det inngår frokost, lunsj og middag på hotellet under oppholdet. På denne turen blir det en fin busstur gjennom vestlige delen av Europa på tur sørover og direktefly nordover fra Malaga.
21 dager, avreise: 7.oktober
Almuñécar2018:43b - Almuñécar, fly og buss
Vi har i flere år kjørt høsttur til Solkysten, Costa del Sol, langt sør i Spania. Her ligger vi i ro i 14 dager i byen Almuñécar ca. 70 km øst for Malaga. Her bor vi i 14 netter på Hotel Helios. Hotellet ligger like ved stranden og det er kort gangavstand inn til gamlebyen. Alle rom har egen balkong med begrenset sjøutsikt. Det er musikk på hotellet flere kvelder og det inngår frokost, lunsj og middag på hotellet under oppholdet. På denne turen benyttes fly sørover til Malaga og på returen blir det fin busstur gjennom vestlige deler av Europa.
21 dager, avreise: 16.oktober
Alhambra, Granada2018:44 - Andalucia med Granada og Sevilla
Andalucia, den sørligste delen av Spania, er rik på historie, kultur og skiftende landskap. Vi benytter Norwegians direktefly Trondheim - Malaga tur/retur. Vi tar en interessant rundreise med buss og besøker Granada, Córdoba og Sevilla.
5 dager, avreise: 23.oktober
2018:48 - Toscana, Firenze og Roma
På denne turen har vi først et opphold i Toscana hvor vi besøker Firenze, Pisa og middelalderbyene Lucca, Siena og San Gimignano. Vi får også muligheter for å smake den kjente vinen fra Chiantidistriktet. På turen mot Roma besøkes Montepulciano som også er kjent for sin gode vin. Turen avsluttes med 3 netter i Roma. På turen benyttes Norwegian fra Værnes til Pisa og returen fra Roma til Værnes via Oslo.
8 dager, avreise: 25.september
2018:49 - Rundreise Italia med Roma, Sorrento, Capri, Firenze og Venezia
Rundreisene i Italia har vært svært populære i mange år. Turen foregår med fly til Roma og med fly tilbake fra Venezia. Vi benytter egen buss på rundturen. På turen skal vi besøke mange av Italias kjente byer og berømte severdigheter. Vi skal besøke Romas største severdighet Peterskirken, Sorrento ved Napolibukten, hvor det arrangeres utflukt til Capri. Videre skal vi se på utgravningene av Pompei, besøke Firenze og oppleve Venezia.
10 dager, avreise: 29.september
2018:51 - Rovinj
Adriaterhavskysten har alltid vært et populært reisemål. På italiensk side er landskapet flatt og det finnes store sandstrender. På østsiden er landskapet mer variert og berglendt. Her finnes få sandstrender, noe som medfører at vannet blir meget klart og fint. Høydedrag mot nord reduserer de nordlige vindene i vinterhalvåret og dette medfører et behagelig klima hele året. Det er mange kjente ferieplasser på halvøya Istra. Vi har valgt middelalderbyen Rovinj til hovedoppholdet på turen. Turen sørover går om Sveits mens vi kjører gjennom Østerrike på turen tilbake.
15 dager, avreise: 3.oktober
2018:53 - Kroatia, rundreise
Kroatia har en lang kystlinje langs Adriaterhavet. Landskapet er berglendt med mange mindre byer og ferieplasser langs havet. Turen går sør til Split. Vi har opphold både på Krk og i Šibenik nord for Split. Vi benytter buss begge veger og Color Line Oslo - Kiel tur/retur.
15 dager, avreise: 20.september

Andre år: 2005,  2006,  2007,  2008,  2009,  2010,  2011,  2012,  2013,  2014,  2015,  2016,  2017,  2018,  2019