Europa
Denne turen har gått
Albir - Costa Blanca, Spania, påsketur
Albir
Denne turen går i april og vi ligger iro i Albir på Costa Blanca-kysten i 8 netter i påskeuken. Det inngår ulike utflukter under oppholdet. I forhold til 2018 har vi utvidet turen sørover med en dag slik at dagsetappene ikke blir for lange. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel begge veger.

Color FantasyDag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Turen starter fra Trøndelag tidlig på morgenen. Frokost spiser vi på Taverna Alvdal. Kl. 14.00 avreise med Color Lines store ferje fra Oslo til Kiel. Lunsjbord ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Fulda
Frokost på ferja før ankomst Kiel kl. 10.00. Vi kjører langs tyske motorveger forbi Hamburg, Kassel og frem til Fulda for overnatting.

Dag 3: Fulda - Besançon
Vi forsetter sørover forbi Frankfurt, Karlsruhe og grensen til Frankrike passeres ved Mulhouse nord for Basel. Overnatting i Besançon.

Dag 4: Besançon - Nimes
Vi kjører frem til Lyon i Rhöndalen og videre sørover forbi Valence og frem til Nimes for overnatting.

Dag 5: Nimes - Salou
Vi kjører langs Middelhavet og passerer grensa til Spania sør for Perpignan. Videre forbi Girona og Barcelona før ankomst Salou for overnatting.

Dag 6: Salou - Albir
Vi fortsetter sørover langs Middelhavskysten. Vi passerer Valencia og kommer frem til Albir på Costa Blanca kysten på ettermiddagen. Her blir det overnatting i 8 netter, hele påskeuken, på utmerkede Albir Playa Hotel & Spa.

Albir Playa Hotel & SpaAlbir Playa Hotel & SpaAlbir Playa Hotel & Spa

AlbirDag 7 - 13: Albir
Vi har 7 hele dager disponible i Albir. Vi kan benytte oss av hotellets fasiliteter, vandre i behagelig klima og flotte omgivelser. Vi arrangerer også ulike utflukter med lokale guider.
- Heldagsutflukt til Altea med besøk på marked og til Alfaz del Pi etterpå.
- Heldagsutflukt til Jijona og Villajoyosa med byrundtur og besøk i sjokolademuseum. Jijona er spesielt kjent for mjuk nougat.
- Heldagsutflukt til Guadalest, en mindre landsby som ligger litt opp i fjellene. Stenbelagte små gater og smug med ulike håndarbeidsbutikker lokker turistene til seg.

El Albir - Alfaz del PiPlatja de la Villa JoiosaAltea
GuadalestPlatja de L'Albir strandBenidorm

Dag 14: Albir - Perpignan
Vi forlater Albir og kjører nordover langs den spanske Middelhavskysten. På ettermiddagen passeres Barcelona og vi kjører inn i Frankrike. Middag og overnatting på Quality Hotel Centre i Perpignan sør i Frankrike.

Dag 15: Perpignan - Macon
Vi kjører langs kysten forbi Montpellier og til Avignon. Herfra følger vi Rhônedalen forbi Valence, Lyon og frem til Macon. Vi passerer store vindistrikt langs vegen opp Rhônedalen.

Dag 16: Macon - Cochem
Vi kjører videre nordover til Luxemburg før vi kommer til Tyskland ved Trier øverst i Moseldalen. Overnatting i Cochem som ligger fint til ved Mosel.

Dag 17: Cochem - Cloppenburg
Turen fortsetter langs tyske motorveger forbi Bonn, Köln, Dortmund, Münster, Osnabrück og frem til Cloppenburg.

Store Belt brua sett fra ala carte restauranten, Color FantasyDag 18: Cloppenburg - Kiel / Oslo
Siste etappe i Tyskland går på formiddagen til Kiel. Her har Color Lines ferje avgang kl.14.00. Middagsbuffet ombord  og overnatting i innvendig lugar.

Dag 19: Oslo - Trøndelag
Frokost på ferja før ankomst Oslo kl.10.00. Turen går nordover Østerdalen hvor turens siste måltid inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.19 DAGER
15.880,-

Turnr.: 50
Avreise:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 16 hotellovernattinger
  • 19 frokost
  • 1 lunsj
  • 18 middag
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 4.200,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 950,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 450,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 42

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Periode
 » Påske
 » Vår
Tema
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Soling
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Spania