2019:49 - Santa Susanna, Costa Brava, Spania
Europa
Santa Susanna, Costa Brava, Spania
Santa SusannaLangs kyststripen Costa Brava nord for Barcelona på Spanias Middelhavskyst ligger flere turistbyer med fine sandstrender og kupert landskap. På denne turen ligger vi i ro i Santa Susanna på utmerkede Aqua Hotel Onebrava & Spa. Under det ukelange oppholdet har vi flere utflukter med lokale guider. Vi benytter Norwegians direktefly mellom Værnes og Barcelona tur/retur.

Dag 1: Værnes / Barcelona - Santa Susanna
Avreise med Norwegians direktefly fra Værnes til Barcelona kl. 11.55. Vi lander kl. 15.40 og det blir buss frem til Santa Susanna. Her skal vi bo på Aqua Hotel Onabrava & Spa. Hotellet har en stor spa-avdeling. Middag på hotellet under oppholdet.

Dag 2 - 7: Santa Susanna, utflukter
Man har 6 hele dager disponible til avslapning, soling og muligheter for handling i gamlebyen Malgrat de Mar. Under oppholdet inngår også ulike utflukter:
- Tur til Catalonias hovedstad Barcelona. En lokal guide viser oss byens hovedseverdigheter som gågaten La Rambla, den spektakulære kirken La Sagrada Família som fortsatt er under bygging m.m.
- Utflukt til klosteret Montserrat som ligger på en fjellklippe nord for Barcelona. Der er entre og guiding inkludert. Vi gjør også en stopp med vinsmaking i Bodega Torres.
- Utflukt til Girona. Byen er et av de mest historiske stedene i Spania. Byen ble grunnlagt av romerne men ble senere overtatt av maurerne før den falt under Barcelonas styre. Ulike kulturer og religioner har påvirket bebyggelsen og den har en flott arkitektur.

Strandpromenaden, BarcelonaLa Rambla, BarcelonaMontserrat

Dag 8: Santa Susanna - Barcelona / Værnes
Tidlig avreise fra hotellet og buss frem til flyplassen. Kl. 07.20 avreise med Norwegians direktefly til Værnes hvor vi lander kl. 11.15.


8 DAGER
fra 8.750,-

Turnr.: 49
Avganger:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Barcelona tur/retur
  • 7 hotellovernattinger
  • 7 middag
  • Utflukter som beskrevet inkl. innganger og lokale guider
  • Vinsmaking
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 1.440,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 41

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Turkalender
46Rovinj, Kroatia
49Santa Susanna, Costa Brava, Spania
50Albir - Costa Blanca, Spania, påsketur
52Almuñécar, Costa del Tropical, Spania, fly tur/retur