Europa
Denne turen har gått
Almuñécar, Costa del Tropical, Spania, fly tur/retur

Almuñécar
I oktober har vi en tur til Almuñécar som ligger ca. 70 km øst for Malaga. Vi flyr med Norwegians direktefly fra Værnes på formiddagen og lander i Malaga på ettermiddagen. Det har vært endringer i flytider på Norwegians direktefly tilbake til Værnes. En del av gruppen flyr med Norwegians direktefly fra Malaga kl. 07.00 og lander på Værnes kl. 11.15. Og en del flyr med SAS via Gardermoen. Avgang fra Malaga kl. 12.30, ankomst Oslo kl. 16.30. Fly fra Oslo kl. 17.40 med ankomst Værnes kl. 18.35. Dere kan gi beskjed hvilken retur Dere ønsker.
I Almuñécar skal vi bo i 11 netter på Hotel Victoria Playa. Hotellet ligger en 5-minutters spasertur fra stranden og 15 minutter gange fra shopping-området og gamlebyen. Alle rom har aircondition og balkong. Rommene vender enten mot bassengområdet og byen eller mot fjellene bak byen. Frokost, lunsj og middag på hotellet. Ved eventuelle dagsutflukter som man ønsker å delta på inngår ikke lunsj.

Dag 1: Trøndelag - Almuñécar
Avreise fra Værnes kl. 10.55 med Norwegians direktefly til Malaga kl. 15.25. Herfra er det 1 times busstur frem til Almuñécar øst for Malaga. Her skal vi bo i 11 netter på Hotel Victoria Playa. Frokost, lunsj og middag på hotellet.

Dag 2 - 11: Almuñécar
Under oppholdet kan vi slappe av med bading og soling, muligheter for handling og kveldsopplevelser med Flamencodans. Flamenco er en viktig uttrykksmåte for det Andalusiske folk. Kombinasjon av gitarspill, sang og den mektige dansen blir holdt i hevd på grunn av mange festivaler og årlige arrangement.

- Utflukt Granada
En dag under oppholdet tar vi en utflukt til Granada. Vi passerer mektig natur gjennom fjellkjeden Sierra Nevada som ligger langs kysten. Granada ble grunnlagt år 400 f.Kr. og var hovedstad i det mauriske riket fra 711 til 1492. Byens arkitektur bærer preg av dette i dag. Vi besøker Alhambra, sultanens residens som består av festningen Alcazaba og palasset Alcazar. Inntil området ligger også sommerresidensen for kongen av Granada. Her er det vakre haver med springvann og kanaler.

AlhambraGranadaAlhambra

- Utflukt Gibraltar
Man kan også ta en dagsutflukt til Gibraltar, britenes lille klippe på Spanias sørspiss mot Gibraltarstredet. På turen passeres mange kjente feriebyer langs Middelhavskysten.

GibraltarEuropapunktet, Gibraltar

Dag 12: Almuñécar - Malaga - Værnes
Tidlig avreise fra hotellet for de som ønsker Norwegians direktefly kl. 07.00 fra Malaga. For de som reiser med SAS via Oslo blir avreisen kl. 09.00. Ankomst Værnes henholdsvis kl. 11.15 og kl. 18.35.
12 DAGER
fra 10.400,-

Turnr.: 52
Avganger:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Malaga tur/retur
  • 11 hotellovernattinger
  • 11 frokost
  • 10 lunsj (ikke inkl. på utflukt)
  • 11 middag
Tillegg:
  • Inngang Alhambra, kr. 500,- p.p.
  • Minibuss Gibraltar, kr. 350,- p.p.
  • Enkeltrom hotell, kr. 2.200,-
NB! På grunn av forhåndsbestilling av billetter til Alhambra og minibusser til Gibraltar ber vi om beskjed så raskt som mulig.


Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Periode
 » Vår
Tema
 » I ro (med mindre utflukter)
Reisemåte
 » Fly
 »  » Fly tur/retur
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Spania