Europa
Šibenik m/Split, Kroatia fly tur/retur
ŠibenikKroatia har en lang kystlinje langs Adriaterhavet. Vi har hatt flere turer til Istraområdet i nord og Dubrovnik i sør. Denne turen går til en mindre by, Šibenik, ca. 1 times kjøring nord for Split. Turen kombinerer dager iro med sol og avslapning, og interessante utflukter. Vi flyr med Norwegians direktefly mellom Værnes og Split tur/retur.

Dag 1: Værnes / Split - Šibenik
Avreise med Norwegians direktefly fra Værnes kl. 18.25. Vi lander i Split kl. 21.45. Fra flyplassen kjører vi ca. 1 time nordover til Šibenik, en mindre by som ligger fint til ved Adriaterhavskysten. Det blir overnatting på Amadria Park Hotel Niko i 7 netter. Frokost og middag under oppholdet.

Dag 2 - 7: Šibenik, iro og utflukter
Hotellet ligger fint til nær sjøen. I tillegg har det stort bassengområde. Så her får du god anledning til avslapning, soling og bading. Det er også muligheter for tur inn til gamlebyen i Šibenik hvor det er mange muligheter for handling.
- Det blir en heldagsutflukt til Split. På turen dit besøkes småbyene Primošten og Trogir som er bygd på en øy. I Split vil en lokal guide vise oss rundt. Den har mange historiske og kulturelle severdigheter. Split ble grunnlagt på 200-tallet e.Kr. Byens sentrum består av og er bygget rundt den romerske keiserens Diokletians palass.
- Vi besøker Krka nasjonalpark, en av Kroatias 8 nasjonalparker. Den er spesielt kjent for sine mange sjøer og fosser. Vannet flommer ut fra underjordiske kalksteinsgrotter og det er en meget populær turistdestinasjon.
- Det blir en heldags båtutflukt til Kornatiøyene litt nord for byen. Her finner vi også en nasjonalpark. Det inngår lunsj under utflukten.

Dag 8: Ŝibenik - Split / Værnes
Etter middag på hotellet kjører vi sørover til flyplassen nord for Split. Kl. 22.30 er det avreise med Norwegians direktefly med ankomst Værnes kl. 01.45.

SplitŠibenikŠibenik
TrogirPrimoštenTrogir
SplitKrka nasjonalparkKrka nasjonalpark8 DAGER
10.380,-

Turnr.: 48
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Split tur/retur
  • 7 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 1 lunsj
  • 7 middag
  • Utflukt Split med lokal guide
  • Utflukt Krka nasjonalpark
  • Båtutflukt Kornatiøyene
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 1.880,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 40

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Periode
 » Høst
Tema
 » Historie
 » Natur
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Soling
Reisemåte
 » Fly
 »  » Dagsutflukter med buss
 »  » Fly tur/retur
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Kroatia