Europa
Denne turen har gått
Sardinia, Italia fly tur/retur
Alghero, SardiniaSardinia er den nest største øya i Middelhavet, etter Sicilia. Den ligger like sør for Korsika og har lang kystlinje og er berglendt. Det finnes dype bukter med fine sandstrender. Den har idag ca. 1,7 millioner innbyggere. På denne turen besøkes både den vestlige og nord-østlige delen av øya. Sardinia har også en stor vinproduksjon og vi smaker på ulike viner. Vi tar også en heldagsutflukt til Bonifacio på Korsikas sørspiss. Vi flyr via Milano begge veger.

Dag 1: Værnes / Oslo / Milano / Olbia - Alghero
Avreise fra Værnes på morgenen. Turen går via Gardermoen og videre til Milano. På ettermiddagen fortsetter turen til Olbia på nord-østsiden av Sardinia. Herfra blir det busstur gjennom Sardinias nordligste landskap til Alghero, en populær turistby på vestsiden av øya. Overnattinger i 3 netter på Hotel Calabona. Felles middag på hotellet på kvelden.

Hotel CalabonaTorre della Polveriera (kruttårn), AlgheroAlghero, Sardinia

VermentinoDag 2: Alghero
Byen har en gammel bydel og bymur fra 1100-tallet. Vi tar en utflukt til en av Europas største vingårder der vi prøvesmaker på typiske sardinske viner som hvit Vermentino og rød Cannonau.

BosaDag 3: Alghero, utflukt
Vi tar en utflukt sørover langs kysten. Det blir en stopp i småbyen Bosa med sentrum fra middelalderen. På ettermiddagen besøkes en vingård for vinsmaking og lunsj. Retur til Alghero på sen ettermiddag.

Dag 4: Alghero - Porto Cervo
Vi forlater Alghero og kjører litt sørover før turen går gjennom berglandskap østover. Dagens lunsj blir grillet spegris, pecorinoost og vin. På ettermiddagen kjører vi langs Costa Smeralda til Porto Cervo nord for Olbia. Her blir det overnatting i 4 netter på Grand Hotel in Porto Cervo. Felles middag på kvelden.

BonifacioDag 5: Porto Cervo, utflukt Bonifacio, Korsika
Det blir en heldagsutflukt til Korsika. Fra Santa Teresa tar vi ferje som på 50 minutter bringer oss til Bonifacio på Korsikas sørspiss. Byen ligger på en høy klippe og er godt bevart fra middelalderen. Vi må gå trappene opp til byen som ligger godt beskyttet bak festningsmurene. Retur til Sardinia på kvelden.

Dag 6 - 7: Porto Cervo, iro
Dagen benyttes iro i Porto Cervo. Muligheter for soling, bading, handling m.m. Felles middag på kvelden.

Dag 8: Porto Cervo - Olbia / Milano / Oslo / Værnes
Etter en tidlig frokost kjører vi ut til flyplassen ved Olbia. Vi flyr til Milano på formiddagen og videre på ettermiddag til Oslo og Værnes hvor vi lander kl. 19.15.8 DAGER
15.900,-

Turnr.: 45
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Sardinia tur/retur
  • 7 hotellovernattinger i dobbeltom
  • 7 frokost
  • 4 middag
  • 3 vinsmakinger med lunsj
  • Ferje Korsika tur/retur
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 2.600,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 37

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Tema
 » Historie
 » Natur
 » Soling
 » Vin
Reisemåte
 » Fly
 »  » Dagsutflukter med buss
 »  » Fly tur/retur
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Italia