Julemarked
Nyttårscruise - Color Line til Kiel
Tidligere år kjørte vi de populære Nyttårscruisene til Kiel med Color Line. Etter mange forespørsler har vi igjen dette på programmet. Utreise på turen er fredag 30.desember og båten ligger i ro i Kiel på Nyttårsaften. Det blir dermed 3 netter ombord med mye god mat og drikke og hyggelig stemning.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Frokost på Alvdal før turen fortsetter til Oslo. Kl. 14.00 avreise med Color Magic til Kiel. Vi skal hygge oss ombord i 3 dager og får god tid til å benytte båtens fasiliteter. Felles 3-retters middag inkl. vin på utreisen. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel, Nyttårsaften
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Man kan ta en tur iland i byens sentrum eller bli med en tur til Citti stormarked utenfor byen. God tid på ettermiddagen før feiringen av Nyttårsaften. Vi får servert en 4-retters nyttårssoupé inkl. drikke med kaffe avec. Ved midnatt serveres drikke og vi ser på fyrverkeriet fra båten og byen. Vi får også muligheter til nattmat før vi går til ro.

Dag 3: Kiel - Oslo
Utover formiddagen servers brunsj ombord. Båten har avgang fra Kiel kl. 14.00. Om kvelden er det stor kveldsbuffet inkl. drikke. Underholdning, musikk og hygge utover kvelden.

Dag 4: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen nordover går gjennom Østerdalen og det blir middag på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.


4 DAGER
6.190,-

Turnr.: 69
Avreise:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 3-døgns Nyttårscruise med Color Line og de måltider som beskrevet
  • 1 frokost og 1 middag på Alvdal
Tillegg:
  • Utvendig 3-stjerners lugar: kr. 800,- p.p.
  • Utvendig 4-stjerners lugar: kr. 2.000,- p.p.
  • Singellugar innvendig: kr. 1.200,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 44

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Turkalender
68København, julemarked Tivoli
69Nyttårscruise - Color Line til Kiel