Fly tur/retur
Denne turen har gått
California-cruise

På denne turen får vi oppleve mange kjente plasser langs Californias kyst. Vi flyr med Norwegians «Dreamliner» direkte mellom Oslo og Los Angeles begge veger. Vi får et opphold i Los Angeles før vi fortsetter på en ukes cruise med Princess Cruises.

Dag 1: Værnes - Oslo - Los Angeles
Avreise med Norwegians fly fra Værnes til Oslo kl. 12.00. Kl. 15.55 avreise med «Dreamliner» direkte til Los Angeles. Ombord inngår 2 måltider. Vi lander i Los Angeles kl. 17.40, lokal tid. Buss til hotell i Marina del Ray hvor vi skal bo i 3 netter på  Hotel Jamaica Bay. Her finner vi den kjente Venice Beach.

Dag 2: Los Angeles, utflukt
På formiddagen blir det en byrundtur med lokal guide. Vi får se bydelen Santa Monica, Bel Air og Beverly Hills der mange rike og berømte personer bor. I Hollywood ser vi på hånd- og fotavtrykk etter ulike filmstjerner. Her finner vi også Walk of Fame hvor verdensstjerne har fått sin stjerne med navn nedlagt på fortauet. Felles middag på kvelden.

Dag 3: Los Angeles, utflukt
Denne dagen blir det muligheter for en utflukt med besøk på Universial Studios. Her kan man se kulissene hvor mange kjente filmer er innspilt i tillegg til ulike opplevelser og attraksjoner. Inngang ikke inkludert i turens pris.

Ruby PrincessDag 4: Marina del Rey - San Pedro, cruise
På formiddagen kjører vi sørover til cruiseskipterminalen som ligger i San Pedro. Kl. 16.00 er det avgang med Princess Cruises sin båt «Ruby Princess». Vi skal være ombord i 7 netter på et cruise langs kysten av California. Frokost, lunsj og middag ombord.

Dag 5: Til havs
På dagen går skipet nordover langs kysten. Man kan benytte de ulike tilbud, aktiviteter og underholdning ombord.

Dag 6: Anløp San Francisco
Vi går under den kjente broen «Golden Gate» og ankommer San Francisco tidlig på morgenen. Avgangen er ikke før kl. 23.00 på kvelden. Man kan delta på ulike utflukter. Man kan besøke piren på Fishermans Wharf hvor vi finner mange mindre butikker i gammel stil. Herfra er det utsikt til fangeøya Alcatraz. Byen er bygd i et kupert område over mange høyder. Gatenettet er imidlertid rektangulært og det fører til mange svært bratte bakker. Byen er også kjent for sin spesielle kabelbane. Man kan besøke bydelen Chinatown og den nye bydelen Union Square hvor man finner byens forretningsstrøk.

Union SquareFishermans WharfGolden Gate

Dag 7: Anløp Monterey
Monterey er en kystby litt sør for San Fransisco. Byen begynte som en katolsk misjonsstasjon og var mellom 1777 og 1849 hovedstad i California under henholdsvis Spania, Mexico og USA.
Byen har et stort akvarium og gamle fabrikkbygninger er omgjort til flotte butikker og restauranter.

Dag 8: Til havs
På dagen går båten sørover langs kysten og man kan nyte livet ombord.

Dag 9: Anløp San Diego
San Diego er den nest største byen i California og ligger helt i sør på grensen til Mexico. Byen har mildt klima og er hjemmehavn til mange skip i den amerikanske marinen.

Dag 10: Anløp Ensenada, Meixco
Dagens anløp er i den meksikanske byen Ensenada, en viktig turistby for amerikanerne. Her kan man oppleve mexikansk kultur, mat og drikke.

Dag 11: Los Angeles
Skipet ankommer San Pedro på morgenen. Det blir transport til hotell ved flyplassen, Sheraton Gateway Los Angeles Hotel. På ettermiddagen tid på egen hånd før felles middag på kvelden.

Dag 12 - 13: Los Angeles - Oslo - Værnes
Dagen disponibel før flyavgang på kvelden. Avreise med «Dreamliner» kl. 22.30. Det inngår 2 måltider ombord. Ankomst Oslo kl. 17.40 på ettermiddagen dag 13 (mandag 16.oktober). Videre med Norwegian fra Oslo kl. 20.20 og ankomst Værnes kl. 21.15.13 DAGER
24.550,-

Turnr.: 64
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Oslo - Los Angeles tur/retur m/ 2 måltider ombord hver veg.
  • 4 hotellovernattinger
  • 7 netters cruise med Princess Cruises
  • 11 frokost
  • 6 lunsj
  • 9 middag
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.200,-
  • Singellugar, cruise: kr. 7.780,-
  • Utvendig lugar med balkong: kr. 3.600,- p.p.

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Turkalender
63USA, fra kyst til kyst
64California-cruise
65Bremen Julemarked
66Rostock, Julemarked