Fly tur/retur
Denne turen har gått
Sør-Afrika, Cape Town, med Safari og vingårder

Cape Town sett fra Table MountainDenne turen til Sør-Afrika foregår i november når det er vår/sommer på den sørlige halvkule. Vi flyr via London og det er en relativt lang flyreise. Begge veger flyr vi på natta og tidsforskjellen er bare 1 time, slik at reisen merkes ikke så mye.

Vi lander i Cape Town på morgenen. Her møter vi vår guide og sjåfør som blir med på hele turen. Vi kjører først gjennom fruktbart landskap og fjellområde til Aquila Game Lodge. Her blir det en safaritur i åpne jeeper både på ettermiddagen og tidlig morgen neste dag. Vi håper å få se de 5 store, leopard, løve, neshorn, elefant og bøffel.

Turen fortsetter til Sør Afrikas kjente vinområder. Vi tar først et opphold i byen Franschhoek omgitt av fruktbare vinmarker og høye fjell. Vi smaker på vin på den flotte vingården Boschendal. Vi fortsetter til den kjente vinbyen Stellenbosch.

Vi fortsetter til Cape Town og tar en tur med gondol opp på «Table Mountain» som rager over 1000 meter midt i byen. Herfra er det flott utsikt utover byen og Kapphalvøya. Vi bor i 4 netter på President Hotel som ligger nær havet. Det blir en heldagsutflukt rundt Kapphalvøya. Vi kjører langs kystvegen med flott natur og besøker Kapp det Gode håp hvor Atlanterhavet og det Indiske hav møtes.

Det blir båttur ut til Robben Island hvor Nelson Mandela satt fanget i over 20 år. Vi besøker ulike bydeler, goså såkalte «Township» hvor vi får se enkle levekår.

En kveld blir det middag med underholdning med afrikanske rytmer og en dag spiser vi på en restaurant ved stranden med solnedgang i havet.

Vi flyr tilbake fra Cape Town på kvelden og lander i London på morgenen. Retur til Oslo og Værnes på ettermiddagen.

Table MountainKapp det Gode HåpKapp det Gode Håp
Robben IslandRobben IslandStellenbosch9 DAGER
21.800,-

Turnr.: 62
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Cape Town tur/retur
  • 6 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 3 lunsj
  • 6 middag
  • Utflukter med safari, vinprøvinger og inngangsbilletter
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 2.900,-
  • Tips til guider og sjåfør (Ikke inkludert)
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 39

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Turkalender
61Almuñécar, fly og buss
62Sør-Afrika, Cape Town, med Safari og vingårder
63USA, fra kyst til kyst
64California-cruise