Europa
Denne turen har gått
Madeira

FunchalDet er lett å forstå hvorfor Madeira blir beskrevet som en flytende blomsterbukett, det er grønt overalt og det er en rik blomsterprakt og høye majestetiske fjell. Øya har et mildt klima i Atlanterhavet vest for Portugal og nord for Kanariøyene. Madeira er ikke bare storslagen natur og overdådig blomsterprakt. Øyas velkjente gjestfrihet har lange tradisjoner og service har blitt et av Madeiras varemerker. Vi benytter rutefly Værnes - Oslo og videre charterfly til Madeira.

På Madeira er det kort veg fra flyplassen til øyas hovedstad Funchal. Vi skal bo i 7 netter på utmerkede Hotel Porto Mare som ligger i Lidoområdet like vest for sentrum. Hotellets bassengområde ligger i et meget flott parkanlegg. Alle rom har egen balkong og begrenset havutsikt.
Det blir god tid til å slappe av og nyte ferielivet og hotellets fasiliteter. Man må også utnytte tiden for å se seg om på den naturskjønne øya. Vi har inkludert flere utflukter med skandinavisk lokalguide. Vi har en halvdagsutflukt til nonnenes dal og botanisk hage. En kveld blir det utflukt med Madeira-aften. Vi får servert den svært gode nasjonalretten "Espetada"-grillspyd. Her opptrer en lokal folkegruppe med sang og dans.

En heldagsutflukt til det vestre Madeira. Vi får se frodige banan- og vinavlinger. Vi kommer også langs nordkysten til Porto Moniz. Madeira er meget kjent for sine lange vanningskanaler, levadaene. De som ønsker kan være med på en fottur langs disse kanalene.
Retur fra Madeira på ettermiddagen, og videre siste kveldsfly fra Gardermoen til Værnes.

Hotel Porto Mare
Nonnesdal8 DAGER
14.900,-

Turnr.: 59
Avganger:

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger i dobbeltrom
  • 7 frokost
  • 1 lunsj
  • 4 middag
  • Fly Værnes - Oslo tur/retur
  • Fly Oslo - Madeira tur/retur inkl. måltid
  • Utflukter som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 2.450,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Turkalender
58Andalucia med Granada, Sevilla og Malaga
59Madeira
60Almuñécar, buss og fly
61Almuñécar, fly og buss