Norge
Denne turen har gått
Kristinspelet på Jørundgard

Kristin Lavransdatter på Jørundgard er et friluftsspill som bygger på trilogien av Sigrid Undset: Kransen, Husfrue og Korset. Kristin Lavransdatter dannet grunnlaget for at Sigrid Undset fikk Nobelprisen i litteratur i 1928. Forestillingen settes opp på Jørundgard på Sel, stedet som ble bygd opp som kulisser til filmen «Kransen» med regi av Liv Ullman. Forestillingen er produsert av Sel teaterlag og fremføres av regionens skuespillere, dansere og musikere sammen med profesjonelle skuespillere. I årets forestilling skal Line Verndal og Birgitta Victoria Svendsen spiller Kristin og eldre Kristin. Erlend blir spilt av Per Kjerstad.

Handlingen i Kristin Lavransdatter er satt til 1300-tallet og hovedpersonen er Kristin, datter av storbonden Lavrans i Sel i Gudbrandsdalen. Romanene følger henne fra hun er ei lita jente og til hun blir som ei gammel enke.

Turen som starter på Steinkjer går sørover langs E6 til Gudbrandsdalen. Vi bor på Vinstra og spiser middag på hotellet før forestillingen starter kl. 19.30. På turen tilbake til Trøndelag kjører vi gjennom Rondane.2 DAGER
2.780,-

Turnr.: 17
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 1 hotellovernatting
  • 1 frokost
  • 2 middag
  • Billett til Kristinspelet
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 300,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

NB! Trykkfeil i katalogen ang. avreisedato.

Turkalender
16Peer-Gynt Spelet
17Kristinspelet på Jørundgard
18Gotland
19Åland - Helsingfors - Stockholm