''Tema''
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Lindesnes Trekkspillklubb - Color Line Oslo-Kiel

I januar inviterer Lindesnes Trekkspillklubb og Risdal Touring til gode, stemningsfulle opplevelser ombord i fantastiske MS Color Magic - på et 2-døgns cruise til Kiel fra Oslo. 2 døgn fullspekket med god mat, hyggelig atmosfære og trekkspillmusikk. Ombord blir det ettermiddagsshow med Lindesnes Trekkspillklubb - og de varter opp med god og variert musikk utover kvelden så alle kan få prøvd dansefoten.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Turen går sørover til et opphold på Alvdal. Videre til Oslo og avreise med Color Magic til Kiel kl 14.00. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet ombord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Kl 15.30 er det klart for show med Lindesnes Trekkspillklubb i Show Lounge, før det blir felles middag i buffetrestauranten. Denne gang er det inkludert 1 drikke til maten. Vi anbefaler gjerne også å få med seg showet som skipets egen besetning setter opp kl 19.00 og kl 21.00. Etterpå er det klart for dans med trekkspillklubben, variert og god dansemusikk. Overnatting i innvendige dobbeltlugarer.
Dag 2: Kiel / Oslo
Dagen starter med deilig frokostbuffet ombord før vi ankommer Kiel kl 10.00. Vi har nå 4 timer som vi kan bruke i land. Enkelte butikker rundt jernbanestasjonen holder åpent også på søndager. Kl 14.00 seiler skipet fra Kiel igjen og vi får rikelig anledning til å kose oss ombord. Show og underholdning blir det også ombord på returen. Felles middag inkludert 1 drikke i buffetrestauranten før det blir dans til Lindesnes Trekkspillklubb igjen. Samme lugar på returen.
Dag 3: Oslo - Trøndelag
Vi våkner under innseilingen til Oslo og nyter også i dag en god frokost ombord før skipet klapper til kai kl 10.00. Straks etter ilandstigning fortsetter vi i våre behagelige turbusser mot mer hjemlige trakter. Utpå kvelden er vi hjemme igjen med mange nye minner. En artig tur på en tid av året når der kanskje ikke skjer all verdens annet av aktiviteter og sosialt fellesskap.
Grand Buffé, Color Magic



3 DAGER
3.660,-

Turnr.: v01
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Bussreisen
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur i innvendig dobbeltlugar
  • 2 frokost
  • 2 middag m/1 drikke enhet pr buffet
  • Billett til show med Lindesnes Trekkspillklubb ombord
Tillegg:
  • 3* Enkeltlugar tur/retur :kr 500,-
  • 4* Enkeltlugar tur/retur :kr 1.100,-
  • 3* med vindu promenade :kr 250,- pr.person tur/retur
  • 3* med vindu m/havutsikt :kr 550,- pr.person tur/retur
  • 4* med vindu promenade :kr 1.200,- pr.person tur/retur
  • 4* med vindu m/havutsikt :kr 1.300,- pr.person tur/retur

Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

I samarbeid med Risdal Touring