Europa
Denne turen har gått
Syd-Tyrol med Cortina
MisurisjøenPå denne høstturen til Syd-Tyrol tar vi fly til Venezia. Herfra kjører vi opp til Cortina som ligger i fin alpenatur med Dolomittene. Vi kjører buss nordover med overnatting i Garmisch-Partenkirchen og Color Line Kiel - Oslo tilbake.
Dag 1: Værnes - Venezia - Cortina d'Ampezzo
På formiddagen tar vi Norwegians fly via Oslo til Venezia. Her venter vår buss og vi kjører over Posletta og gjennom fint alpelandskap frem til Cortina. Byen som arrangerte OL i 1956 er idag en meget kjent ferieby hele året. Vi skal bo i 3 netter på Hotel Ancora. Hotellet ligger midt i sentrum på byens torg. Middag på hotellet.
DolomitteneHotel AncoraHotel Ancora
Dag 2 - 3: Cortina d'Ampezzo
Vi tar en halvdagsutflukt forbi Misurinasjøen og til Toblach. Her blir det lunsj på Hotel Santer. Ettermiddagen disponibel i Cortina. Det blir tid for å ta en av de mange gondolbanene opp i fjellet hvor man kan gå på oppmerkede stier og veger.
Vi tar en kort utflukt opp til restauranten Tivoli hvor vi skal oppleve et flott gourmetmåltid med viner.
Lunsj på Hotel Santer, ToblachRestaurant TivoliRestaurant Tivoli
Dag 4: Cortina d'Ampezzo - Garmisch-Partenkirchen
Vi forlater Cortina og kjører gjennom Dolomittene over Pordoipasset. Videre ned Val Gardena med flotte alpebyer til motorvegen nord for Bolzano. Vi kjører over Brennerpasset, forbi Tyrols hovedstad Innsbruck og Seefeld før ankomst Garmisch-Partenkirchen i Tyskland for middag og overnatting.
Garmisch-PartenkirchenEuropa Brücke, BrennerpassetPordoipasset
Dag 5: Garmisch-Partenkirchen - Hildesheim
Vi fortsetter nordover Tyskland på «Die Romantische Straße» forbi Oberammergau, Augsburg og frem til Rothenburg ob der Tauber hvor det blir et opphold. På ettermiddagen videre nordover forbi Würzburg, Kassel og frem til Hildesheim for middag og overnatting på Hotel van der Valk.
Dag 6: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og kl. 14.00 avreise med Color Line til Oslo. Koldtbord på kvelden. Underholdning, musikk, dans og hygge i salongene utover kvelden. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 7: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turens siste middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.


7 DAGER
11.340,-

Turnr.: 39
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Venezia
  • 5 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 1 lunsj
  • 5 middag
  • Color Line Kiel - Oslo
Tillegg:
  • Utvendig lugar: kr. 225,- p.p.
  • Singellugar: kr. 450,-
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.350,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 35

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700