Norge
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Tromsø og Lofoten
Denne turen starter med en flytur fra Værnes til Tromsø. Etter et opphold her kjører vi til Lofoten. Vi får oppleve mye flott natur på bussturen sørover. Vi kjører over Raftsundet og ut til Å i Lofoten.
FjellheisenDag 1: Værnes - Tromsø
Vi tar Norwegians direktefly fra Værnes til Tromsø midt på dagen. Vi skal overnatte i Tromsø i 2 netter på Clarion Hotel The Edge som ligger midt i sentrum. På kvelden kan man ta fjellheisen som gir en fin utsikt utover byen og ut mot havet.
Dag 2: Tromsø
På formiddagen blir det en byrundtur og besøk i Ishavskatedralen og Polaria. Ettermiddagen disponibel på egen hånd før vi tar en kveldsutflukt på Kvaløya og til Sommarøy ytterst mot havet. Her blir det middag før retur til hotellet på kvelden.
IshavskatedralenPolariaTromsø
Dag 3: Tromsø - Svolvær
Vi kjører sørover til Nordkjosbotn hvor vi kommer til E6. Følger denne sørover forbi Bardufoss, Setermoen og ned til Bjerkvik. Her tar vi vegen ut mot Lofoten. Vi kjører over Tjeldsundbrua og ny veg over Raftsundet og frem til Svolvær. Her blir det overnatting i 2 netter på Vestfjord hotell.
Dag 4: Solvær, utflukt Henningsvær og Borg
Denne dagen blir det utflukt til Henningsvær med besøk på Galleri Lofoten Hus med maleri av Karl Erik Harr. Etterpå blir det besøk i Lofotr Vikingemuseum på Borg.
HenningsværLofotr Vikingemuseum på BorgLofotr Vikingemuseum på Borg
Dag 5: Svolvær - Rognan
Avreise fra Svolvær etter frokost. Vi kjører langs Vestfjorden frem til Leknes. Videre under Nappstraumen og frem til Smeden i Sund. Etterpå gjennom Reine og frem til Å, ytterst i Lofoten hvor vegen ender. På ettermiddagen tar vi ferje fra Moskenes til Bodø. Vi fortsetter forbi Fauske og frem til Rognan for overnatting på Rognan hotell.
Smeden i SundFerje over VestfjordenReine i Lofoten
Dag 6: Rognan - Trondheim
Vi fortsetter sørover over Saltfjellet, forbi Mo i Rana og frem til Mosjøen. Videre sørover Namdalen til turens siste middag på Snåsaheia. Retur til Steinkjer og Trondheim på kvelden.


6 DAGER
9.520,-

Turnr.: 8
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Tromsø
  • 5 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • Inngang som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.000,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 7

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700