Vinter
Denne turen har gått
SkiVM i Falun 2015 - 7 dager


Mandag 23.februar: Trøndelag - Gävle
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Påstigning langs E6 mot Støren og Fv.30 oppover Gauldalen. Turen går over Vauldalen, forbi Funäsdalen og Sveg og frem til Gävle på sen ettermiddag/kveld. Her blir det overnatting i 6 netter på Clarion Winn Hotel i sentrum av Gävle. Middag på hotellet på kvelden.
Tirsdag 24. - lørdag 28.februar: Gävle - Falun tur/retur
Det blir buss fra Gävle til Lugnet skistadion i Falun hver dag (ca. 93 km) for å overvære de ulike øvelsene. Programmet for de ulike øvelsene ses på fanen Øvelser. Vi kan skaffe billetter på Lugnet skistadion. Billettype F er en billett der man kan gå fritt omkring på stadionområdet og langs sporene i skogen. Det er oppsatt store videoskjermer på strategiske steder.
Returen til hotellet på kvelden blir bestemt utifra medaljesermonier i Falun. Det er gangavstand fra stadion til Falun sentrum, og det finnes ulike spisesteder både på stadion og i sentrum.
Ønskebilde under VM
Søndag 1.mars: Gävle - Falun - Trøndelag
Avreise fra hotellet etter frokost frem til Lugnet skistadion. Avreise fra Falun etter at øvelsen 50 km klassisk for herrer er ferdig. Turen går tilbake om Vauldalen, Røros og nedover Gauldalen. Retur til Trøndelag på kvelden.
Det tas forbehold om større valutaendringer.



7 DAGER
8.800,-

Turnr.: skivm3
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • All busstransport
  • 6 hotellovernattinger i dobbeltrom
  • 6 frokost
  • 1 middag
Tillegg:
  • Enkeltrom 6 netter: kr. 3.300,-
Billettpakke på Lugnet skistadion,
felt F, alle dager:
Voksne: kr. 1.800,-
Honnør over 65 år: kr. 1.150,-

Lenker:
falun2015.com
falun2015.com/program
falun2015.no

Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700