Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
«Sommer i Tyrol», Salzkammergut med Wien

Kirken og Hotel Weißes Rössl, St.WolfgangMusikalen «Sommer i Tyrol» med vertshuset den Hvite hest ved Wolfgangsee er vel kjent for mange. Området ligger i Salzkammergut like øst for Salzburg. Flere sjøer omgitt av høye fjell gir et fint landskap. Under turen gjør vi utflukter i området og også til Salzburg. På turen sørover har vi også lagt turen innom Wien, hovedstaden i Østerrike.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag meget tidlig på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover Østerdalen til Oslo og kl. 14.00 avreise med Color Line til Kiel. Koldtbord ombord og overnatting i lugar med vindu.
Dag 2: Kiel - Dresden
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen fortsetter på fine tyske motorveger forbi Berlin før ankomst Dresden. Middag og overnatting på Maritim Hotel.
Dag 3: Dresden - Wien
Vi fortsetter til Tsjekkia og passerer Praha. Videre sørover mot Østerrike og hovedstaden Wien. Her blir det overnatting i 2 netter på Astoria Hotel midt i sentrum.
Dag 4: Wien
En lokal guide vil vise oss rundt og vi får se byens hovedattraksjoner som Stefansdomen, Belvedere slottet, Operaen m.m. Vi besøker slottet Schönbrunn. Middag på kvelden i bydelen Grinzing.
Schloss SchönbrunnHundertwasser, WienBelvedere
Dag 5: Wien - St.Wolfgang
Vi forlater Wien og kjører mot fint alpelandskap. Vi kjører langs Traunsee og besøker Hallstatt  ved Hallstätter See  før ankomst St.Wolfgang. Her skal vi bo i 3 netter på Hotel Gasthof Weisser Bär.
Dag 6 - 7: St.Wolfgang
St.Wolfgang ligger fint til ned mot Wolfgangsee. Her finner vi det omtalte vertshuset "Den Hvite Hest". Vi kan ta en utflukt opp med en jernbane til Schafberg med fin utsikt utover fjellområdene og en båttur på St.Wolfgang See.
St.Wolgang, Rössel SeeGmunden, Traunsee (foto: WikiCommons Mediocrity - CC PD)Hotel Weißes Rössl, St.Wolfgang (foto: Flickr Nick Stenning - CC)
Dag 8: St.Wolfgang - Salzburg - München
Avreise fra St. Wolfgang etter frokost. Vi tar et lengre opphold i Salzburg. Her vil en lokal guide vise oss byens hovedseverdigheter. I byens gågate finner vi Mozarts fødehus. Over byen ruver festningen Hohensalzburg. På ettermiddagen har vi en kort kjøretur til Tyskland og München med overnatting nord for sentrum.
Dag 9: München - Celle
Vi kjører nordover forbi Nürnberg, Würzburg og Kassel før ankomst Celle for overnatting på Inter City Hotel.
Dag 10: Celle - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Oslo. Lunsjbuffet etter avgang og overnatting i utvendig lugar.
Dag 11: Oslo - Trøndelag
Frokost før ankomst Oslo kl. 10.00. Middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.



11 DAGER
11.860,-

Turnr.: 37
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 8 hotellovernattinger
  • 11 frokost
  • 1 lunsj
  • 10 middag
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • Lokal guide i Wien og Salzburg
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 1.650,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700