Europa
Denne turen har gått
Bayern med Oktoberfest München
OktoberfestBayern, Tyskland`s sydligste delstat grenser mot alpene i sør. Dette gir et fint landskap med frodige marker mot høye fjell. I Bayern finnes også mange slott som kan besøkes. Vi avlegger München et besøk. En lokalguide vil vise oss sentrum før vi deltar på den store Oktoberfesten som feires hvert år. Her er det musikk, mat, drikke og hygge utover dagen. På turen inngår også et besøk i bilbyen Wolfsburg hvor vi besøker Autostadt, VW`s store utstilling- og museumsområde. Vi benytter Color Line mellom Oslo og Kiel begge veger.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Frokost på Alvdal og kl 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Middag ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Göttingen
Frokost ombord før ankomst Kiel kl 10.00. Vi kjører sørover og tar et opphold i Wolfsburg. Her besøkes Autostadt, VW-konsernets store museum og utstilling av alle konsernets bilmerker og modeller. På ettermiddagen sørover til Göttingen for middag og overnatting på Parkhotel Ropeter.
Sportshotel Wilder KaiserDag 3: Göttingen - Oberaudorf
Vi fortsetter sørover forbi Kassel, Würzburg, Nürnberg, München og fram til Oberaudorf, en liten by ved grensen til Østerrike ved Kufstein. Her skal vi bo i 4 netter på Sporthotel Wilder Kaiser. Frokost og middag på hotellet.
Dag 4 - 6 Oberaudorf, diverse utflukter
Vi tar en heldagsutflukt til München. Vi starter med en runde i sentrum. En lokal guide viser oss det flotte Rådhuset på Marienplatz m.m. Etterpå kjører vi ut til Theresienwiese hvor den årlige Oktoberfesten finner sted. Det feires i 14 dager frem til første søndag i oktober. Her er det musikk, sang og dans og den konsumeres store mengder øl. Det er satt opp flere store telt som gir meget hyggelig atmosfære og stemning.
Rådhuset i MünchenOktoberfest
Vi tar også en heldagsutflukt vestover langs Alpene. Vi besøker Garmisch-Partenkirchen og Oberammergau. Videre besøkes slottet i Linderhof bygd av Ludwig II. På ettermiddagen besøkes Bad Tölz som har et typisk bayersk bysentrum. Vi besøker også Ayinger bryggeri før retur til hotellet.
Vi tar en halvdagsutflukt til Østerrike og tar en båttur på Achensee. Sjøen er omkranset av høye fjell. Retur til hotellet om Tegensee og Schliersee.
AchenseeAchenseeAchensee
Hotel van der Valk, HildesheimDag 7: Oberaudorf - Hildesheim
Vi kjører forbi München og mot Augsburg. Videre frem til Rothenburg ob der Tauber, en godt bevart middelalderby sør for Würzburg. På ettermiddagen forbi Kassel og frem til Hildesheim for overnatting på Van der Valk Hotel.
Dag 8: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og kl 14.00 avreise med Color Line til Oslo. Lunsjbuffet etter avgang. Underholdning, musikk og hygge utover kvelden. Overnatting i innvendige dobbeltlugarer.
Dag 9: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl 10.00. Middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.


9 DAGER
10.970,-

Turnr.: 28
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 6 hotellovernattinger
  • 9 frokost
  • 1 lunsj
  • 8 middag
  • Utflukter som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom :kr. 920,-
  • Utvendig lugar: kr. 700,- p.p.
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700