Norge
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Tromsø med Nordlyssafari
Nordlys over TromsøNord-Norge og Tromsø er kjent for sitt fabelaktige nordlys, Aurora Polaris. Lyset som bølger seg over den nordnorske vinterhimmel er som et levende maleri og kan skifte ulike farger. Vi benytter direktefly fra Værnes til Tromsø tur/retur og bor i 3 netter sentralt i Tromsø. Vi kjører ut av byen for å se nordlyset best mulig.
Dag 1: Værnes - Tromsø
Avreise fra Værnes kl. 14.00 og vi lander i Tromsø kl. 15.30. Fra flyplassen er det kort veg inn til Tromsø sentrum. Her skal vi bo i 3 netter på Clarion The Edge Hotel som ligger midt i byen. Frokost på hotellet under oppholdet og 1 middag, hvilken dag avhenger av nordlysutflukten.
Dag 2 - 3: Tromsø, Nordlyssafari
Tromsø har mange ulike severdigheter og vi tar en byrundtur med lokal guide. Vi besøker Polaria og Ishavskatedralen under utflukten. Tromsø har et godt utvalg i forretninger, spiseplasser m.m.
En kveld tar vi en utflukt utenfor byen for å se på nordlyset. Utflukten er planlagt til Sommarøya på yttersiden mot havet. Her er det få forstyrrende lys fra bebyggelse m.m. Under utflukten vil det bli servering av mat og drikke i en lavvo. Hvilken kveld utflukten blir avhenger av nordlysaktiviteten og været. Er været dårlig mot havet kjører vi til en bedre plass inn i landet.
Ishavskatedralen, TromsøGlassmosaikk, IshavskatedralenPolaria
Dag 4: Tromsø - Værnes
Formiddagen er disponibel på egen hånd, muligheter for handling. Ca. kl. 14.00 kjører vi ut til flyplassen og kl. 15.55 er det avreise med Norwegians direktefly til Værnes hvor vi lander kl. 17.25.
Tromsø i vinterdrakt


4 DAGER
5.460,-

Turnr.: 7
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Tromsø tur/retur
  • 3 hotellovernattinger
  • 3 frokost
  • 1 middag
  • Nordlyssafari m/bespisning
  • Lokalguide Tromsø
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 960,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 6

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700