Fly tur/retur
Denne turen har gått
USA, Vestkysten, California m/San Fransisco, Los Angeles og Las Vegas
Golden Gate, San Fransisco
California er den mest folkerike staten i USA. Storbyene San Fransisco og Los Angeles er de mest kjente. I tillegg til disse byene får vi se mange av hovedattraksjonene som brua Golden Gate, Hollywood, Universal Studios, San Diego og turen avsluttes i Las Vegas i Nevada med Grand Canyon. Vi benytter Norwegians direktefly mellom Oslo og San Fransisco på turen. På turen benyttes det nye «Dreamlinerflyet» som til høsten er ferdige med «barnesykdommene». Vi ordner formaliteter med innreisen til USA.

Dag 1: Værnes - Oslo - San Fransisco
Avreise fra Værnes med Norwegians til Gardermoen kl. 12.00. Kl 16.00 avreise med Norwegian «Dreamliner» direkte til San Fransisco. Flytiden er ca. 10 timer med en tidsforskjell på 9 timer lander man kl. 17.15 lokal tid. Det inngår måltider ombord i flyet. Ankomst sentralt hotell ca.kl. 19.30, hvor vi skal bo i 3 netter.
San FransiscoDag 2: San Fransisco
Dagen benyttes i sentrum av byen. Vi skal besøke Pier 39 på Fisher Wharf hvor vi finner mange mindre butikker i gammel stil. Herfra er det utsikt mot fangeøya Alcatraz. Byen er bygd i et kupert område over mange høyder. Gatenettet er midlertid rektangulært. Dette medfører mange svært bratte bakker i gaten. Vi skal reise med den kjente kabelbanen som går bratt både oppover og nedover. Vi skal også besøke Den norske Sjømannskirken i sentrum og bydelen Chinatown. Vi inntar en felles lunsj, etter besøker vi den nye bydel med Union Square hvor vi finner byens forretningsstrøk.
Kabelbanen i San FransiscoVed Fishers WharfFishers Wharf
Dag 3: San Fransisco, utflukt Napa Valley
Vi skal ta en utflukt litt sør for byen. Vi starter med å kjøre over den kjente broen «Golden Gate», byens største symbol. Etter at vi har tatt nødvendige bilder kjører vi til Napa Valley. Her finner vi en av Californias mest kjente vindistrikt. Vi smaker på vin og har felles lunsj. Retur til byen på ettermiddagen og vi får litt tid på egen hånd.
Dag 4: San Fransisco - Solvang
Vi kjører sørover på hovedvegen 101 langs kysten. Vi tar enkelte avstikker og kjører helt ned til havet. Vi skal overnatte i en mindre by, Solvang, hvor mange navn knyttes til Danmark. Felles middag på kvelden.
Dag 5: Solvang - Los Angeles
Hovedvegen går langs stillehavet frem til Santa Barbara. Vi tar et opphold i denne kjente feriebyen og går ut på badepiren. Herfra er det kort veg frem til Los Angeles. Vi besøker først bydelen Hollywood og tar også en tur til de fasjonable boligene i Beverly Hills. Vi går langs Sunset Strip i Hollywood og ser på stjernemerkene i gaten. Overnatting i 3 netter.
Dag 6: Los Angeles
På formiddagen blir det besøk i Universal Studios og vi får se hvordan film produseres. Vi får se ulike show og effekter.
Dag 7: Los Angeles, utflukt San Diego
Vi tar en dagsutflukt langs kysten sørover forbi Long Beach og til San Diego mot grensen til Mexico.
Dag 8: Los Angeles - Las Vegas
Vi forlater kysten og kjører inn i landet, opp mot fjellene og til ørkenstaten Nevada. På ettermiddagen kommer vi frem til Las Vegas. Her skal vi bo i 2 netter på et casinohotell på «The Strip», den kjente hovedgaten i byen. Byen er oppbygd rundt gambling, spill og show. Store hotellanlegg konkurrer om kundene og det er bygd store anlegg som kopier fra andre deler i verden.
Dag 9: Las Vegas, utflukt Grand Canyon
Det blir en utflukt til Grand Canyon som ligger i nabostaten Arizona. For de som ønsker en mere spektakulær opplevelse anbefales en helikoptertur over Grand Canyon. Vår reiseleder ordner med dette. På kvelden kan vi oppleve ulike show eller benytte mulighetene for en stor gevinst.
Dag 10: Las Vegas - San Fransisco - Oslo
På formiddagen tar vi fly fra Los Angeles til San Fransisco. Kl. 18.45 tar vi Norwegians «Dreamliner» direkte til Oslo. Måltider ombord inngår.
Dag 11: Oslo - Værnes
Vi lander på Gardermoen kl. 13.25 (lokal norsk tid). Videre til Værnes og lander kl. 16.35.


11 DAGER
21.600,-

Turnr.: 54
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - San Fransisco tur/retur
  • Fly Las Vegas - San Fransisco
  • 9 hotellovernattinger
  • 9 frokost
  • 8 lunsj / middager
  • All busstransport
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 5.500,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 49

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700