Norge
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Opera, Oslo
Operaen i Oslo
Det nye operabygget i Oslo har blitt et signalbygg for Oslo og Norge. Bygget ble tegnet av arkitektfirmaet Snøhetta og ble åpnet i 2008. Bygget har blitt en stor turistattraksjon og er belønnet med flere priser. Vi får en omvisning for å høre om all aktiviteten som foregår. På hovedscenen får vi se operaen som bygger på romanen «Den fjerde Nattevakt» av Johan Falkberget. Vi bor i Oslo sentrum og det blir også tid på egen hånd.

Dag 1: Trøndelag - Oslo
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover Østerdalen og ankomst Oslo ca.kl. 18.30. Her blir det overnatting i 2 netter på Rica Hotel, middag på kvelden.
Operaen i OsloDag 2: Oslo
På formiddagen blir det en omvisning i Operabygget. Vi får innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Videre får vi høre arkitektur, sceneteknikk, opera og ballett. Etterpå er dagen disponibel på egen hånd i hovedstadens sentrum. Etter middag blir det operaforestillingen «Den fjerde nattevakt» på hovedscenen. Historien er vel kjent for de fleste og er basert på Johan Falkbergets mest kjente roman. Forestillingen hadde urpremiere på Youngstorget i 2005 og Nasjonaloperaen er invitert med denne forestillingen til 100-årsmarkeringen av operafestivalen i Savonlinna i Finland. Når historien er kjent og forestillingen foregår på norsk gir oppsettingen god forståelse av operaen.
Dag 3: Oslo - Trøndelag
Avreise fra Oslo etter frokost. Turen går nordover Gudbrandsdalen til middag på Dombås. Retur til Trøndelag på ettermiddag/kveld.
OperaenInne i aulaen


3 DAGER
3.600,-

Turnr.: 23
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 2 frokost
  • 3 middag
  • Omvisning og billett på Operaen
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 600,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700