Ekstraturer
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Reise på stemningsfull tur med Lindesnes Trekkspillklubb til verdensbyen Hamburg
Lindesnes TrekkspillklubbI løpet av 5 dager får vi med oss fantastisk mye. Vi starter turen torsdag 3. mai, med et førsommercruise med MS Color Magic ut Oslofjorden. Mange er nok allerede godt kjente om bord, og som seg hør og bør slår Lindesnes Trekkspillklubb an tonen for turen med et feiende, flott trekkspillshow om bord i Show Lounge! I Hamburg skal vi bo 2 netter på det flotte Hotel Holiday Inn - og dette blir base for våre opplevelser i storbyen. En av kveldene skal vi kose oss med tysk musikk, god mat og drikke - på Hofbräuhaus. Vi har også lagt opp til et aftenscruise med retrokopien av en elvedamper fra Mississippi; MS Louisiana Star! Trekkspillklubben spiller opp til dans om bord, mens vi koser oss med mat fra en deilig buffèt. Alt mens båten seiler rundt i Hamburg’s havneområde. Søndag blir det anledning til å oppleve det berømte Fischmarkt for de som er tidlig oppe og ønsker det. Vi benytter Color Lines ferje fra Kiel tilbake til Oslo og kommer tilbake til Trøndelag mandag kveld.
Dag 1, torsdag 3.mai: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Turen går sørover til Oslo og kl. 14.00 er det avreise med Color Magic til Kiel. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet om bord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Kl 15.30 er det klart for show med Lindesnes Trekkspillklubb i Show Lounge - før det er klart for felles midag i buffètrestauranten. Vi anbefaler gjerne også å få med seg showet som skipets egen besetning setter opp kl 19.00 og kl 21.00.
HamburgDag 2, fredag 4.mai: Kiel - Hamburg
Dagen starter med deilig frokostbuffèt om bord før vi kommer til Kiel kl 10.00. Straks etter at alle har funnet sine seter i bussen, kjører vi det korte stykket frem til Hamburg. Vi kjører en kort, liten sightseeingrute i millionbyen før vi sjekker inn på hotellet vårt : Hotel Holiday Inn Elbbrücken. Se mer om hotellet på hi-hamburg.de Etter litt avslapning her, kjører vi frem til den indre by og innsjøen Binnenalster. Vi skal oppleve ekte, tysk stemning med god mat og godt øl i kveld; på Hofbräuhaus! Når vi returnerer til hotellet, legger vi samtidig opp til at de som ønsker det kan få oppleve Hamburg litt ”by night”.
MS LouisianaDag 3, lørdag 5.mai: Hamburg, kvelds utflukt
Vi våkner til en deilig, tysk frokostbuffèt på hotellet. Resten av dagen er til fri disposisjon i denne tyske storbyen, kjent også for sin gode handel og trivelig shopping i Mönckebergstrasse og i det mer eksklusive Jungfernstieg. Det blir lagt opp et bussopplegg fra/til hotellet som gjør at man står temmelig fritt, og kan også velge å returnere til hotellet på ettermiddagen for avslapning før kveldens nye, store opplevelser! Denne kvelden skal vi ut og om bord i MS Louisiana Star. En retrokopi av en gammel Mississippi-damper. Båten er stor og har kapasitet til omkring 500 personer. Om bord her skal vi få kveldens middag - og det blir trekkspillmusikk, dans og show fra Lindesnes Trekkspillklubb!
Dag 4, søndag 6.mai: Hamburg - Kiel / Oslo
I dag er det på tide å sjekke hvem som er ”early birds”. De som vil, kan bli med bussen tidlig, tidlig (før frokost) inn til det berømte Fischmarkt som ligger i St. Pauli. Her er det hver søndag morgen et marked, for ferskvarer - og man får kjøpt frukt, pølser, kjeks, pålegg, fisk og masse mer til en rimelig penge! Den store, store attraksjonen finner vi nok likevel i den gamle fiskeauksjonshallen. Frokosten tar vi i tilfelle på hotellet etterpå før vi kjører frem til Kiel på formiddagen. Kl. 14.00 er det avreise med Color Magic tilbake til Oslo. Middagsbuffet ombord. Musikk, dans og hygge i salongene. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 5, mandag 7.mai: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover til Trøndelag med ankomst Trondheim ca.kl. 19.30 og Steinkjer ca.kl. 21.30.
Turen kjøres i samarbeid med Risdal Touring


5 DAGER
6 310,-

Turnr.: 0e1
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Reise i moderne helturistbuss
  • Dyktig sjåfør som er godt kjent og serviceinnstilt
  • Minicruise Oslo - Kiel tur/retur ombord på det flotte skipet Color Magic
  • 2 overanttinger i innvendig 3* stjerners dobbeltlugar
  • 2 overnattinger i dobbeltrom å Hotel Holiday Inn i Hamburg
  • 4 frokost
  • 4 middag/buffetbord
  • Billett til show med Lindesnes Trekkspillklubb ombord på utreisen fra Oslo til Kiel
  • Opplevelser i Hamburg, bl.a. «aftencruise» inkludert buffet ombord på MS Louisiana Star med trekkspillshow samt middag og stemning på Hofbräuhaus.
  • Veiavgifter og bompenger
Tillegg:
  • Singellugar kr. 1.400,-
  • Enkeltrom kr. 400,-
  • Lugar med vindu promenade kr. 300,- p.p.
  • Lugar med havutsikt kr. 400,- p.p.
  • 4* lugar med vindu promenade kr. 900,- p.p.
  • 4* lugar med havutsikt kr. 1.000,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Ekstraturer