Rundreiser
Denne turen har gått
Sveits med Glacierekspressen, fly og buss

GlacierekspressenFjellandet Sveits har noen av de høyeste fjelltoppene i Alpene. Videre finnes mange sjøer som gir et meget fint landskap. På denne turen ligger vi iro noen dager ved Vierwaldstättersjøen hvor vi har ulike utflukter. Videre er vi med en dag på togtur med den kjente Glacierekspressen over høye fjellpass. Det blir også muligheter til å ta gondolbane opp i høyden. På turen benytter vi fly sørover til Zürich, mens returen foregår med buss.
Dag 1: Værnes - Zürich - Luzern
LuzernAvreise fra Værnes på ettermiddagen. Vi flyr med SAS via Oslo til Zürich på sen ettermiddag. Her blir vi møtt av vår buss. Herfra er det kort veg til Luzern som ligger i vestre del av Vierwaldstättersjøen. Vi skal bo i Luzern i 3 dager, en mindre og trivelig by med butikker, restauranter og atmosfære. Middag og overnatting på Hotel Flora.
Dag 2 - 3: Luzern
Einsiedeln klosterkirkeVi har 2 fine dager i dette naturskjønne området. Vi tar en utflukt med bussen rundt sjøen og på returen kjører vi innom Einsiedeln hvor vi ser på et flott kloster med fin slottskirke. Det vil også bli mulighet til å ta en tur til fjelltoppen Pilatus med restaurant og storslått utsikt over landskapet.
Dag 3: Luzern - Glacierekspressen - Lausanne
GlacierekspressenDenne dagen blir det en fantastisk tur med Glacierekspressen gjennom de sveitsiske fjell. Vi kjører til Chur hvor vi går på toget. Toget går over Oberalppass til Andermatt og videre vestover over Furkapass til Brig og Visp. På de bratteste partier er det tannhjulsdrift. Vi spiser lunsj på toget. I Visp blir vi møtt av bussen igjen og vi fortsetter vestover mot Martigny og til Lausanne ved Genevesjøen. Middag og overnatting i 2 netter på Hotel Aulac.
Dag 5: Lausanne
Dagen er til fri disposisjon. Muligheter for å ta en båttur på Genevesjøen med fint alpelandskap.
Dag 6: Lausanne - Colmar
Gammelbyen i ColmarVi starter turen nordover. Vi passerer forbi Sveits`s hovedstad Bern og frem til Basel, grensebyen med Tyskland og Frankrike. vi kjører inn i det franske vindistriktet Alsace til middag og overnatting på Hotel Mercure Centre Unterlinden.
Dag 7: Colmar - Celle
CelleVi fortsetter gjennom vindistriktet til Strasbourg og videre til Tyskland forbi Frankfurt, Kassel, Hannover og frem til Celle. Her blir det overnatting på Intercity Hotel som ligger sentralt. Etter middagen går vi en tur i sentrum og ser på de fine bindingsverkshusene.
Dag 8: Celle - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og kl.14.00 avreise med Color Lines store ferje til Oslo. Middag ombord og overnatting i utvendige lugarer.
Dag 9: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.



9 DAGER
12.230,-

Turnr.: 41
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 1 lunsj
  • 9 middag
  • Fly Værnes - Zürich
  • Color Line Kiel - Oslo
  • Glacierekspressen Chur - Visp
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.950,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700