Ligg i ro ferie
Denne turen har gått
Gardasjøen med Venezia, buss og fly

GardasjøenGardasjøen ligger sør for Alpene og er Italias største innsjø. I nord er sjøen omkranset av høye fjell. Mot sør åpner flatlandet seg mot Posletta. Klimaet er svært behagelig og stedet tiltrekkende for turister. Vi ligger i ro i byen Bardolino på østsiden av Gardasjøen. På denne turen benyttes Color Lines ferje fra Oslo til Kiel på utreisen. Vi kjører sørover Tyskland, gjennom Østerrike og frem til Gardasjøen. Turen avsluttes med besøk i Venezia før fly tilbake til Oslo og Trondheim.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og avreise med Color Lines ferje fra Oslo kl.14.00. Koldtbord ombord og overnatting i utvendig dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Bamberg
BambergTuren går på tyske motorveger forbi Hannover, Kassel og frem til Bamberg hvor det blir middag og overnatting på Hotel Residenzschloss.
Dag 3: Bamberg - Desenzano
Turen går sørover til München og videre til Østerrike. Vi passerer Innsbruck og kjører over Brennerpasset til Italia. Ankommer Desenzano som ligger på sørenden av sjøen på sen ettermiddag. Her blir det overnatting i 5 netter på Hotel Desenzano.
Dag 4 - 7: Gardasjøen
BardolinoMuligheter for avkobling, soling, bading og handling. Det blir en halvdagsutflukt til Verona hvor man kan se den store utearenaen, Julies balkong m.m. Det blir også muligheter for båttur på Gardasjøen og en utflukt med bussen langs sjøen. Det er store vindistrikt i området og man kan ta en utflukt til en vingård med prøvesmaking.
Dag 8: Garda - Venezia / Mestre
MarkusplassenPå formiddagen kjører vi østover frem til Venezia. Her skal vi se på de ulike severdigheter som Markusplassen, Markuskirken, Dodgepalasset, glassverk m.m. Det blir også tid til handling og se på eller ta en tur med gondolene på kanalene. Vi forlater Venezia for å kjøre tilbake til Mestre og Hotel Antony for middag og overnatting.
Dag 9: Venezia - Værnes
På ettermiddagen tar vi SAS fly fra Venezia til København, Gardermoen og frem til Værnes på kvelden.
Julies balkong, VeronaRialtobrua, VeneziaSAS Venezia - Oslo - Trondheim



9 DAGER
11.450,-

Turnr.: 29
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 9 frokost
  • 8 middag
  • Color Line Oslo-Kiel
  • Fly SAS Venezia - København - Oslo - Trondheim
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 2.680,-
Påmelding:
- Online
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700