Cruise
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Rivieraen og elvecruise Rhônedalen, fly og buss

På denne turen til Rivieraen inngår et cruise på elva Rhône fra elveutløpet i Middelhavet og oppover til Lyon. Vi tar fly til Cannes og ligger iro der i 3 netter før elvecruiset starter. Retur nordover fra Lyon foregår med buss og Color Line Kiel - Oslo.
Dag 1: Trøndelag - Cannes
Avreise med SAS fra Værnes til Gardermoen på morgenen og videre til Nice på formiddagen. Her blir vi møtt av vår buss og vi kjører til Antibes hvor det blir et opphold. På ettermiddagen frem til Cannes hvor det blir middag og overnatting i 3 netter på hotell Mercure Cannes Mandelieu.
Dag 2 - 3: Cannes
Fragonard parfymefabrikkMan har 2 hele dager disponible på Rivieraen. Det blir en utflukt til parfymebyen Grasse hvor vi besøker Fragonardfabrikken og går kjenne gode dufter av lavendel, mimosa, sjasmin, roser m.m. Det blir tid for avslapning, soling og muligheter for et bad i Middelhavet.
Dag 4: Cannes - Martigues - cruise
Fra Cannes tar vi motorvegen vestover langs kysten forbi Tonlon og frem til Marseilles for et opphold. Videre frem til Martigues vor vi går ombord i båten fra Croisi Europe. I cruiset inngår helpensjon. Alle lugarene har vindu og aircondition. Båten har et rommelig soldekk hvor man kan sitte  nye naturen og stedene som «flyter» forbi. Etter at vi har fått tildelt våre lugarer samles vi til middag ombord. Vi skal bo ombord i 3 netter og gå oppover Rhôndalen fra elvedeltaet, Camargue, til Lyon.
Dag 5: Cruise, Avignon
Dagens hovedstopp er i Avignon. Her blir det opphold i sentrum og besøk i det gamle pavepalasset som ligger ved byens torg. Det blir også utflukt til den store viadukten Pont du Gard.
Dag 6: Cruise, Rhônedalen
Vi fortsetter oppover Rhônedalen. Vi passerer ulike vindistrikt og tar et opphold i mindre byer langs elva. Det blir også utflukt med bussen og muligheter for vinsmaking.
Dag 7: Cruise, Lyon - Colmar
På formiddagen blir det et opphold i byen Vienne like sør for Lyon. Vi går iland i Lyon kl. 14.00. På ettermiddagen fortsetter vi med bussen nordover mot Dijon og så nordøstover mot Mulhouse og Colmar i Alsace. Overnatting på Mercure Hotel.
Dag 8: Colmar - Celle
Vi kjører gjennom vindistriktet Alsace mot Strasbourg. Videre inn i Tyskland og forbi Frankfurt, Kassel og frem til Celle for middag og overnatting på Intercity Hotel.
Dag 9: Celle - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Oslo. Middag ombord og overnatting i utvendig dobbeltlugar.
Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.



10 DAGER
13.740,-

Turnr.: 22
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 9 frokost
  • 2 lunsj
  • 10 middag
  • Fly Værnes - Nice
  • Cruise Rhônedalen, 3 netter
  • Color Line Kiel - Oslo
Tillegg:
  • Singelrom hotell: kr. 980,-
  • Singellugar cruise: kr. 1.600,-
Påmelding:
- Online
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700