Kortturer
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Kiel med Lübeck

Kiel med ferjer (WikiCommons:Drabashir117)Rådhusplassen, LübeckMange har ønsket seg lengre tid i Kiel enn de 4 timene som er på cruiseturene. Vi har i mange år kjørt populære 5-dagers turer i påsken. Nå utvider vi dette tilbudet med flere avganger vår og høst. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur og har 2 netter på Hotel Conti Hansa i Kiel. Det blir en dagsutflukt til Lübeck.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Middag ombord og overnatting i innvendige dobbeltlugarer.
Dag 2: Kiel, utflukt Lübeck
Påskeliljer, LübeckAnkomst Kiel kl. 10.00. Denne dagen tar vi en utflukt til den gamle hansabyen Lübeck. Byens gamle bydel og sentrum har idag mange bygninger fra denne tiden. Mye av bymuren med de gamle portene er bevart. I dag er byen spesielt kjent for sin gode marsipan. Overnatting i 2 netter på Hotel Conti Hansa som ligger i kort gangavstand fra gågaten i sentrum. Middag på hotellet om kvelden.
Dag 3: Kiel
Mange muligheter for handling i Kiels mange butikker og varehus.
Dag 4: Kiel / Oslo
Dagen disponibel frem til Color Lines ferje til Oslo har avgang kl. 14.00. Taxfree-butikker, hygge i salongene, musikk og dans utover kvelden. Overnatting i innvendige dobbeltlugarer.
Dag 5: Oslo - Trøndelag
Ankomst Oslo kl. 10.00. Retur til Trøndelag på kvelden.



5 DAGER
2.980,-

Turnr.: 2b
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 2 overnattinger
  • 2 frokost
  • 2 middag
Tillegg:
  • Singelrom hotell: kr. 390,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 990,-
  • Lugar med vindu: kr. 300,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Online
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700