Julemarked
Denne turen har gått
Hildesheim, Julemarked

JulemarkedPå mange av våre turer har vi opphold eller overnatting i byen Hildesheim som ligger sør for Hannover. Byen har et fint sentrum med mange bindingsverkshus. Mange har uttrykt ønske om et lengre opphold i byen. Vi kan iår tilby en tur først på desember når det store julemarkedet foregår.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag på tidlig morgen. Turen går frem til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover til Oslo og kl.14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Middag ombord og overnatting i utvendige lugarer.
Dag 2: Kiel - Hildesheim
Van der Valk, HildesheimFrokost ombord før ankomst Kiel. Vi kjører sørover forbi Hamburg, og frem til Hildesheim på ettermiddagen. Her blir det overnatting på Van der Valk Hotel som ligger midt i sentrum ved byens torg.
Dag 3-4: Hildesheim
Det blir god tid til å oppleve julemarkedet i sentrum av byen. Mange muligheter for handling i byens forretninger. Det blir også en utflukt til Hannover med sitt julemarked i sentrum.
Dag 5: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og kl.14.00 avreise med Color Lines ferje til Oslo. Ombord nyter vi det store julebordet. Overnatting i utvendige lugarer.
Dag 6: Oslo - Trøndelag
Frokost før ankomst Oslo kl.10.00. Middag på Dombås og retur til Trøndelag på kvelden.



6 DAGER
6.350,-

Turnr.: 64
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 6 middag
  • Color Line Oslo-Kiel tur/retur med utvendig lugar
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 690,-
Påmelding:
- Online
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700