Rundreiser
Denne turen har gått
Wien - Salzburg
En tur til hovedstaden Wien og Salzburg gir innblikk i europeisk historie, storhetstid med praktfulle byggverk, statuer, monumenter m.m. Det blir også muligheter til å oppleve kulturen disse byene kan by på idag. Begge byene er kjent for sine komponister og musikk. Turen foregår med buss sørover med Color Line fra Oslo til Kiel. Returen er med fly fra München via Oslo tilbake til Værnes.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Steinkjer. Turen går sørover til Trondheim og mot Alvdal hvor det blir frokost. Videre til Oslo og avreise med Color Lines store ferje Oslo - Kiel kl 14.00. Middag/koldtbord ombord og overnatting i utvendig dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Bamberg
Frokost ombord før ankomst Kiel kl.10.00. Turen går sørover forbi Hannover, Kassel og fram til Bamberg. Her blir det middag og overnatting på Hotel Residenzschloss.
Dag 3: Bamberg - Wien
Vi fortsetter sørover til Regensburg hvor vi svinger østover. Grensa til Østerrike passeres ved Passau. Videre forbi Linz og parallelt med Donau østover mot Østerrikes hovedstad Wien. Her skal vi bo i 3 netter på Intercity Hotel. Middag på hotellet om kvelden.
Dag 4: Wien
På formiddagen vil en lokal guide vise oss ulike severdigheter i Wien. Vi får se Hofburg, Stefansdomen, Pratern, Belvedereparken m.m. Ettermiddagen til egen disposisjon. Handling på de store gågatene Graben og Kartnerstraße er populært. Etter en tidlig middag er det muligheter til å delta på konsert med Wiener Hofburg orkester, hvor vi får høre kjent Wienermusikk.
Dag 5: Wien, utflukt
Vi tar en utflukt østover til byen Rust ved Neusiedler See. Her blir det en båttur med lunsj ombord. Etterpå blir det vinprøving i Rust. Retur til Wien på ettermiddagen.
Dag 6: Wien - Salzburg
På formiddagen besøker vi Schloss Schönbrunn. Vi går en rundtur i det vakre slottet og det blir også anledning til å vandre litt i den store parken. Vi forlater Østerrike hovedstad og kjører vestover mot Salzburg. Vi kjører gjennom Salzkammergut og sjøene Traunsee og Wolfgang See. I Salzburg skal vi bo i 2 netter på hotell Mercure Salzburg City.
Dag 7: Salzburg
På formiddagen skal en lokal guide vise oss rundt i Salzburg, Mozarts fødeby. Vi får se gågaten Graben, slottet Leopold og over byen ruver den store borgen, Hohensalzburg. Ettermiddagen til egen disposisjon.
Dag 8: Salzburg - München - Værnes
På formiddagen kjører vi frem til München. Her tar vi SAS fly til Gardermoen og videre til Værnes på kvelden.


8 DAGER
10.580,-

Turnr.: 58
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 6 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 1 lunsj
  • 7 middag
  • Color Line Oslo-Kiel
  • Fly München - Værnes
  • Lokal guide i Wien og Salzburg
  • Inngang Schonbrunn
  • Båttur, vinprøving
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.490,-
  • Konsert i Wien, kr. 300,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700