Rundreiser
Denne turen har gått
Toscana, med Roma, vintur

Denne turen til Toscana foregår med fly til og fra Italia og vi ligger iro i 5 netter i Volterra, ca. 60 km sørvest for Firenze. Under oppholdet inngår interessante utflukter og besøk på vingårder hvor det blir vinsmaking og lunsj. I Toscana besøkes byene Pisa, Firenze og Siena.
På tur sørover flyr vi til Roma og vi starter med 2 overnattinger her.

Dag 1: Værnes - Roma
Avreise fra Værnes på morgenen. Vi flyr med Widerøe til København og videre direkte til Roma. Her møter vi vår buss og kjører frem til Hotel Jolly Carpegna hvor vi skal bo i 2 netter.
Dag 2: Roma
En lokal guide vil vise oss Romas hovedseverdigheter. Vi besøker den imponerende Peterskirken, får se Trevifontenen, Spansketrappen, Colosseum, Forum Romanum og Pantheon i den gamle bydel.
Dag 3: Roma - Volterra
Piazza del Campo, SienaVi forlater Roma etter frokost og kjører hovedvegen langs kysten nordover. Ved Grosseto kjører vi lenger inn i landet og frem til Siena. På ettermiddagen blir det et opphold i denne middelalderbyen som er kjent for sitt store torv, Piazza del Campo, hvor det holdes hesteveddeløp.

Park Hotel Le FontiEtterpå kjører vi i frodig, bølgende landskap frem til byen Volterra midt i Toscana-området. Vi skal bo i 5 netter på Park Hotel Le Fonti. Hotellet ligger litt nedenfor det gamle bysentrum. Hotellet har fin uteterrasse med svømmebasseng. Det er ca. 10 minutters spasertur til middelalderbyen Volterra.
Dag 4: Volterra
Dagen tilbringes iro ved hotellet og byen. Vi tar en mindre utflukt til en vingård og smaker på nydelig vin.
Dag 5: Volterra, utflukt Greve og San Gimignano
San GimignanoVi tar en utflukt i typisk Toscana landskap frem til Chiantiområdet kjent for sin vin med samme navn. Besøk på vingården Fattoria Castello di Volpaia med sin kjente vin "Chianti Classico". På ettermiddagen blir det besøk i byen San Gimignano som er kjent for sine mange høye tårn fra middelalderen. Vi besøker også vingården Fattoria San Donato før vi kjører tilbake til Volterra.
Dag 6: Volterra, utflukt Firenze
Ponte VecchioDet blir en heldagsutflukt til Firenze. På formiddagen vil en lokal guide vise oss hovedseverdighetene i Firenze hvor den imponerende kirken Duomo og broen Ponte Vecchio over Arnoelven er de mest kjente. Det blir også tid på egen hånd før vi kjører tilbake.
Dag 7: Volterra
Dagen benyttes iro ved hotellet.
Dag 8: Volterra - Pisa - Værnes
Vi kjører ned til kysten og nordover til Pisa. På formiddagen besøkes Pisa og vi ser på det skjeve tårn. Kl.13.15 blir det Norwegians fly tilbake til Oslo og Værnes på kvelden.



8 DAGER
12.280,-

Turnr.: 51
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 3 lunsj
  • 7 middag
  • 3 vinsmakinger
  • Fly Værnes - Roma og Pisa - Værnes
  • Lokal guide i Firenze og Roma
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.950,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Online
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700