Cruise
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Middelhavscruise, med Istanbul
Lange båtturer har inngått i våre reiser i mange år. På turene til Hellas og Tyrkia har vi hatt lengre båtturer på Middelhavet. Dette cruiset går i det østlige Middelhav. Cruiset starter og ender i Venezia og har opphold i Istanbul lengst øst. Båten forflytter seg stort sett på kveld og natt slik at man kan oppleve de ulike anløpsstedene på dagtid. Man kan delta på ulike utflukter, oppleve stedene på egen hånd eller nyte dagen iro ombord. Cruiserederiet MSC Cruises, er italiensk. Båten, MSC Poesia, hadde sin jomfrutur i mai 2008. Ombord inngår alle måltider og det er flere basseng og aktivitetstilbud ombord. Hver kveld er det underholdning med ulike artister. På et cruise kombinerer man en behagelig tilværelse ombord med interessante havneanløp. Turen går i september/oktober når det vanligvis er varmt og behagelig klima i Middelhavet. Reisen sørover og nordover foregår med buss.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og avreise med Color Lines ferje fra Oslo til Kiel kl 14.00. Koldtbord ombord og overnatting i utvendig dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Bamberg
Turen går på tyske motorveger forbi Hannover, Kassel og frem til Bamberg hvor det blir middag og overnatting på hotell Residenzschloss.
Dag 3: Bamberg - Udine
Vi fortsetter sørover forbi München og til Østerrike ved Salzburg. Vi kjører gjennom Alpene, forbi Villach og til Italia. Middag og overnatting på Best Western Hotel La di Moret.
Dag 4: Udine - Venezia og Cruise
På formiddagen kjører vi frem til Venezia. Avgang med MSC's store flotte skip "Poesia" kl. 17.00. Etter at vi har fått tildelt våre lugarer møtes vi til middag og noen herlige dager ombord.
Dag 5: Anløp Bari, Italia
Båten går sørover Adriaterhavet på natta. Vi får et kortere opphold i Bari sør i Italia fra kl 10.00 til kl 15.00. På kvelden settes kursen østover mot Hellas.
Dag 6: Anløp Katakolon, Hellas
Vi ankommer Katakolon på vestsiden av Peloponnes i Hellas. På formiddagen kan man her bli med på en utflukt til Olympia, grekernes gamle idrettsarena. På ettermiddagen og kvelden fortsetter turen østover til Egeerhavet.
Dag 7: Anløp Izmir, Tyrkia
På formiddagen anløper vi Izmir i Tyrkia. Herfra kan man delta på en interessant utflukt til utgravingene av Efesos.
Dag 8: Anløp Istanbul
Vi ankommer Istanbul på morgenen og har et opphold hele dagen. Her kan vi bli med på en interessant utflukt gjennom gamlebyen med sine store kjente moskeer,  palasser og ikke minst alle basarene med gode muligheter for en god handel.
Dag 9: I sjøen
Fra Istanbul går skipet gjennom Egeerhavet, rundt Hellas og nordover Adriaterhavet. Denne dagen er det ingen anløp og vi kan nyte livet ombord hele
dagen.
Dag 10: Anløp Dubrovnik, Kroatia
På ettermiddagen blir det anløp i Dubrovnik sør i Kroatia. Denne middelalderbyen er meget godt bevart og har mange fine byggverk og plasser. Videre nordover Adriaterhavet på kvelden.
Dag 11: Venezia - Innsbruck
Ankomst Venezia kl 09.30 på formiddagen. Her venter vår buss og vi starter turen nordover over Brennerpasset og til Tyrols hovedstad Innsbruck, med overnatting på hotell Grauer Bär.
Dag 12: Innsbruck - Hildesheim
Vi kjører forbi Seefeld og Garmisch Partenkirchen og nordover Tyskland. Vi passerer Würzburg og Kassel før vi ankommer Hildesheim for overnatting på Van der Valk Hotel.
Dag 13: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi nordover til Kiel og avreise med Color Lines ferje til Oslo kl.14.00. Middag/koldtbord ombord og overnatting i utvendige dobbeltlugarer.
Dag 14: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl.09.30. Turens siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddag/kveld.


14 DAGER
fra 16.980,-

Turnr.: 28
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 4 hotellovernattinger m/halvpensj.
  • Color Line Oslo-Kiel tur/retur m/utvendig lugar
  • 7 dager Cruise m/helpensjon
Priser:
Innvendig dobbeltlugar, kr. 16.980,-
Utvendig dobbeltlugar, kr. 18.480,-
Utv.dbl.lugar m/balkong, kr. 20.480,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700