Storbyferie
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Paris
Paris, byenes by, er en av de klassiske reisemålene i Europa. Før eller siden bør alle besøke og oppleve byen og dens atmosfære, de mange kjente byggverk, motene og kunstens sentrum m.m. Foruten Paris besøker vi også Belgias hovedstad Brüssel. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Etter frokost på Alvdal fortsetter vi sørover Østerdalen til Oslo hvor Color Lines ferje har avgang kl 14.00. Middag om kvelden og overnatting i utvendig lugar.
Dag 2: Kiel - Moers
Frokost på ferja før ankomst Kiel kl 09.30. Turen går sørover forbi Bremen, Osnabrück og til middag og overnatting på Moers hotell utenfor Eindhoven i Nederland.
Dag 3: Moers - Brüssel - Paris
Vi har kort veg til Belgia og til et opphold i Brussel. Vi ser på det praktfulle rådhuset, torvet og den kjente statuen "Manneken Pis". På ettermiddagen fortsetter vi inn i Frankrike og frem til Paris. Her skal vi bo i 4 netter på hotell Mercure Montmarte. Frokost på hotellet. Middag blir på hotellet og restauranter.
Dag 4 - 6: Paris
Under oppholdet i Paris vil en lokal guide vise oss rundt i byen. Vi skal bese Notre Dame, Triumfbuen, Eifeltårnet, Concordplassen, Pompidosenteret m.m. Videre blir det tur til Versailles. Byggingen av slottet ble påbegynt av Ludvig XIV i 1664. Bygningen og parkanlegget med fontener er et imponerende skue. Under oppholdet vil det også bli tid til å besøke museet ”Louvre” og/eller gå i butikker for de som ønsker det. Om kvelden vil det bli besøk på Montmartre, hvor vi fra kirken ”Sacre Coeur” har flott utsikt utover byen. Videre besøkes malernes torg med mange små restauranter. Det vil også bli anledning til å besøke den verdenskjente kabareen på Moulin Rouge.
Dag 7: Paris - Bramsche
Vi forlater Paris og kjører nordover forbi Brussel og inn i Tyskland ved Aachen. Videre forbi Köln og frem til Bramsche hvor det blir middag og overnatting på Hotel Indingshof.
Dag 8: Bramsche - Kiel / Oslo
Vi kjører nordover forbi Hamburg før vi kommer til Kiel. Her har Color Lines ferje avgang kl 14.00. Middag ombord, musikk, hygge og dans utover kvelden. Overnatting i lugar med dusj og w.c.
Dag 9: Oslo - Trøndelag
Frokost på ferja før ankomst Oslo kl 09.30. Turen går nordover Østerdalen hvor turens siste middag inntaes på Alvdal. Vi er tilbake i Trøndelag i løpet av kvelden.


9 DAGER
8.950,-

Turnr.: 45
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 6 hotellovernattinger
  • 9 frokost
  • 9 middag
  • Minicruise Color Line Oslo - Kiel tur/retur med utvendig lugar
  • Guide i Paris og Versailles
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr.1.990,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700