Rundreiser
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Krakow og Berlin, fly og buss
På denne turen benyttes Norwegians fly fra Værnes til Gardermoen og videre direkte til Krakow. Her møter gruppen vår buss som benyttes på turen tilbake. Det blir 3 netter i Krakow og 3 netter i Berlin. Krakow, Polens tidligere hovedstad, har blitt et populært reisemål. Byen har fin arkitektur med gammel bebyggelse i sentrum. Under besøket i Berlin får man oppleve den enorme utbygging som har skjedd de siste årene.
Dag 1: Trøndelag - Krakow
Avreise med Norwegian fra Værnes til Gardermoen på formiddagen og videre til Krakow på ettermiddagen. Her står vår buss og turen går inn til sentrum. Overnatting i 3 netter på hotell Wyspianski som ligger sentralt like ved gamlebyen.
Dag 2: Krakow, utflukt
På formiddagen vil en lokal guide vise oss rundt i sentrum. Byens torg, med sin store torghall fra middelalderen, er meget kjent. På ettermiddagen tar vi en utflukt til Wieliczka saltgruve utenfor byen. Vi tar turen ned i gruvene og får se en underjordisk verden med skulpturer, kirke m.m.
Dag 3: Krakow
Dagen er disponibel på egen hånd. Muligheter for handling m.m.
Dag 4: Krakow - Berlin
Vi forlater Krakow og tar et opphold i byen Oswiecim. Her besøkes konsentrasjonsleiren Auschwitz. Etterpå fortsetter vi vestover forbi Katowice, Wroclow og til Berlin på sen ettermiddag. Her blir det overnatting i 3 netter på Hotel Berlin.
Dag 5: Berlin, utflukt
På formiddagen blir det en byrundtur med lokal guide hvor vi ser på byens hovedseverdigheter og utviklingen med mange nye bygg og bydeler etter 1990. På ettermiddagen blir det en utflukt til Sachsenhaussen utenfor byen.
Dag 6: Berlin
Dagen disponibel på egen hånd. Mange muligheter for handling m.m. Varehuset KaDeWe ligger i nærhet av hotellet.
Dag 7: Berlin - København / Oslo
Avreise fra Berlin etter frokost. Turen går til København og kl.17.00 avreise med DFDS til Oslo. Middag ombord og overnatting i utvendig lugar.
Dag 8: Oslo - Trøndelag
Frokost før ankomst Oslo kl.09.30. Middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.


8 DAGER
7.980,-

Turnr.: 33
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Krakow
  • 6 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 8 middag
  • DFDS København-Oslo
  • Lokal guide i Krakow og Berlin
  • Utflukt Wieliszka, Auschwitz og Sachsenhaussen
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr.1.300,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700