Ligg i ro ferie
PS! Siste turen er gått
Se årets turer
Tyrol
Tyrol i Østerrike er alltid et populært reisemål. Også i år har vi valgt byen Fulpmes i Stubaital like sør for Innsbruck. Muligheter for avkobling i fin natur og oppleve østerisk gjestfrihet. Under oppholdet arrangeres utflukter både til Tyrols hovedstad Innsbruck og en fantastisk fjelltur gjennom Dolomittene i Italia. På reisen benyttes Color Lines ferjer Oslo - Kiel tur/retur.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Steinkjer tidlig på morgenen. Turen går sørover til Trondheim og videre mot Alvdal hvor det blir frokost. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Oslo til Kiel. Middag/koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar med dusj og w.c.
Dag 2: Kiel - Dessau
Frokost ombord før ankomst Kiel på morgenen. Turen går sørover forbi Berlin og fram til Dessau. Her blir det middag og overnatting på Hotel Fürst Leopold.
Dag 3: Dessau - Fulpmes
Vi fortsetter sørover mot Nürnberg og München. Videre til Garmisch-Partenkirchen og inn i Østerrike. Vi passerer Tyrols hovedstad Innsbruck før vi kommer frem til Fulpmes som ligger i Stubaital ca. 15km sør for Innsbruck. Her skal vi bo i 5 netter på Hotel Donnerhof. Hotellet har eget svømmebasseng med ulike aktivitetstilbud. Hotellet ligger sentralt i byen, som er en typisk mindre østerrisk by med forretninger og trivelig atmosfære. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.
Dag 4 - 7: Fulpmes
Vi kombinerer tid til avslapping, spennende turer i alpelandskapet og ulike utflukter. Vi tar en tur til Tyrols hovedstad Innsbruck. Her ser vi på hovedseverdighetene i tillegg til muligheter for handling. Vi tar en heldagsutflukt til Italia. Vi kjører til Cortina, over Pordoipasset i Dolomittene ned til Bolzano. Retur over Brenner-passet til Østerrike. På kvelden kan vi oppleve ”tyroleraften” med tradisjonsrik musikk, dans og oppvisning.
Dag 8: Fulpmes - Hildesheim
Avreise fra Fulpmes etter frokost. Vi kjører inn i Tyskland ved Kufstein og fortsetter nordover forbi München, Nürnberg, Kassel og frem til Hildesheim. Middag og overnatting på Van der Valk Hotel.
Dag 9: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel. Avreise med Color Lines ferje fra Kiel kl.14.00. Middag/koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar med dusj og w.c.
Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost på ferja før ankomst Oslo på
morgenen. Turens siste middag inntas på
Taverna, Alvdal. Retur til Trøndelag på
sen ettermiddag/kveld.


10 DAGER
fra 8.690,-

Turnr.: 15
Avganger:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 10 frokost
  • 10 middag
  • Color Line Oslo-Kiel tur/retur
  • Utflukter ifølge program
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr.930,-
Priser:
3.6, 19.8kr.8.690,-
15.7kr.9.840,-


Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700