Norge
Denne turen har gått
Kristin Spelet, Jørundgard
Friluftsoppsetningen "Kransen" av Sigrid Undset vises iår for 9.gang på Jørundgard i Sel. Middelaldergården ble oppført til innspillingen av filmen "Kransen" i 1994, bygget på Sigrid Undset roman om Kristin Lavrandsdatter. Gården med sine 16 hus og stavkirke ligger like ved E6 i Nord-Sel i Gudbrandsdalen. På turen bor vi på Høvringen Høgfjellshotell.
Dag 1: Trøndelag - Høvringen
Turen går på formiddagen sørover E6 frem til Oppdal hvor det blir et opphold. Videre over Dovre, forbi Dombås og frem til Høvringen Høgfjellshotell på ettermiddagen. Middag på hotellet om kvelden.
Dag 2: Høvringen - Kristinspelet, Sel
På formiddagen kan man ta en tur i fint fjellterreng i Rondane. Også muligheter for en liten utflukt med bussen. Lunsj på hotellet og ettermiddagen iro før vi kjører ned til Sel. Her skal vi overvære friluftspelet om Kristin Lavrandsdatter. Arnulf Haga har regien av stykket og blant skuespillerne deltar Paul Ottar Haga og Hildegunn Eggen. Totalt deltar over 70 personer i oppsettingen. Etter forestillingen kjører vi tilbake til Høvringen hvor det blir litt nattmat.
Dag 3: Høvringen - Trøndelag
Avreise fra Høvringen på formiddagen. Vi kjører ned til E6. I Dovre tar vi Grimsdalsvegen gjennom Rondane frem til Folldal. Her besøker vi museet ved Folldal Gruver. Videre til Oppdal for middag og retur til Trøndelag på sen ettermiddag.


3 DAGER
2.690,-

Turnr.: 12
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 2 frokost
  • 3 middag
  • Billett Kristinspelet
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr.300,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700