Vinter
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Vinterferie i Alpene, Frankrike
"De tre daler", Frankrike.  Vi bor på hotell i byen Moutiers og benytter bussen mellom de ulike anleggene.  "De tre daler" er det største sammenhengende skiområdet i alpene.
Fredag 17.februar: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag natt til fredag. Kjører sørover Østerdalen og til Oslo. Kl. 14.00 avreise Color Lines nye ferje "Color Fantasy" til Kiel. Overnatting i innvendige lugarer med dusj og w.c.
Lørdag 18.februar Kiel - Moutiers, Frankrike
Ankomst Kiel kl. 09.30. Turen går sørover langs fine tyske motorveger forbi Kassel, Frankfurt og grensen til Sveits ved Basel.  Videre forbi Geneve og frem til Moutiers i Frankrike.
Her blir det overnatting i 7 netter på Hotel Ibis Moutiers Tarentaise. Under oppholdet inngår halvpensjon; frokost og middag på hotellet.
Søndag 19. - lørdag 25.februar: Opphold i Frankrike
Moutiers ligger i dalbunnen og det er ca. 20 km frem til heisanlegg til skiområdet.  «De tre daler», det største sammenhengende skianlegget i Europa.  Med store variasjoner i løyper og med heiser opp til ca. 3.200 m.o.h.  I området ligger byene Val Thorens, Les Menuires, Méribel og Courchevel.
Man har 7 dager disponible i skiområdet og et heiskort gjelder for hele området. Bussen benyttes morgen og ettermiddag til og fra heisanleggene.
Lørdag 25./ søndag 26.februar Moutiers - Kiel / Oslo
Avreise fra Moutiers etter middag lørdag ettermiddag. Turen går nordover Sveits og Tyskland på natta. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje "Color Fantasy" fra Kiel til Oslo. Overnatting i innvendige lugarer med dusj og w.c..
Mandag 27.februar: Oslo - Trøndelag
Ankomst Oslo kl. 09.30 og retur til Trøndelag på kvelden.
Turens pris vil være avhengig av lugarkategori på Kielfergen og antall personer på rommet på hotellet. Prisen for voksne er spesifisert for dobbellugar og dobbeltrom, samt 3-4 sengs lugar på båten og dobbeltrom på hotellet. Prisene for barn og ungdom forutsetter 3-4 sengs lugarer og familierom på hotellet.

Pris:
Voksne med dobbeltlugar (I2)kr 6.670,-pr.pers.
Voksne med 3/4-sengs lugar (I4)kr 6.190,-pr.pers.
Ungdom; 12-15 år, 3/4-sengslugar og familieromkr 4.450,-pr.pers.
Barn 4-11år, 3/4-sengs lugar og familieromkr 3.530,-pr.pers.


11 DAGER
fra 6.190,-

Turnr.: v01
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Bussreisen
  • Color Line Oslo-Kiel m/lugar t/r
  • 7 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 7 middag

Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700