Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Sveits - Italia, alper og sjøer, buss og fly
Både Sveits og Nord-Italia har fint alpelandskap med høye fjell og flere sjøer. På denne turen ligger vi først iro i Montreux i Sveits hvor vi har interessante utflukter. Etterpå kjører vi til Italia og Stresa ved Lago Maggiore. Vi benytter buss sørover og fly tilbake fra Milano til Værnes.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Frokost på Alvdal før turen fortsetter sørover til Oslo. Kl 14.00 avreise med Color Line´s ferje til Kiel. Middag ombord og overnatting i innvendige dobbeltlugarer.
Dag 2: Kiel - Mannheim
Frokost ombord før ankomst Kiel kl 09.30. Turen fortsetter på fine tyske motorveger forbi Hamburg, Hannover, Kassel, Frankfurt og frem til Mannheim for overnatting på Augusta Hotel.
Dag 3: Mannheim - Montreaux
Vi fortsetter sørover mot Basel i Sveits. På ettermiddagen videre frem til Montreaux ved Genfersjøen. Her skal vi bo i 4 netter på hotell Bon Accueil.
Dag 4 - 6: Montreaux, utflukter
Under oppholdet i Montreaux har vi ulike utflukter. En dag tar vi en fin togtur til Interlaken. Vi passerer fin alpenatur og kjente vintersportsteder. Interlaken ligger vakkert til ved Thuner See. Vi tar også en utflukt rundt Genfersjøen og har et opphold i Geneve.
Dag 7: Montreaux - Stresa
Vi fortsetter sør-østover og over Simplonpasset og inn i Italia. Det er fint alpelandskap ned til Stresa som ligger vakkert til ved innsjøen Lago Maggiore. Her blir det overnatting i 2 netter på hotell Milan Sperenza. Hotellet ligger med utsikt utover sjøen.
Dag 8: Stresa
På formiddagen tar vi en båttur på Lago Maggiore og besøker de Borroneiske øyer, hvorav Isola Bella er den mest kjente. Her finner vi en stor have og et stort palass. Ettermiddagen disponibel på egen hånd.
Dag 9: Stresa - Milano - Værnes
På formiddagen kjører vi den korte vegen frem til Milano. På ettermiddag/ kveld flyr vi tilbake fra Milano til Værnes via Amsterdam. Buss til Trondheim og Steinkjer på kvelden.


9 DAGER
kr. 10.790,-

Turnr.: 42
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 9 frokost
  • 8 middag
  • Color Line Oslo - Kiel
  • Fly Milano - Værnes
  • Tog Interlaken
  • Båttur Lago Maggiore
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr 1.200,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700