Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Finn tur
Birka Line
2020:23 - Østersjøcruise m Visby og Stockholm
På denne turen har vi først et opphold i Stockholm for å se byens hovedseverdigheter. Etterpå tar vi et 2-dagers Østersjøcruise med Birka Line. På turen besøker vi Visby på Gotland.
6 dager, avgang: 15.juli
8.890,-
Skottland med Military Tattoo
2020:39 - Skottland m Military Tattoo
På denne turen får vi oppleve variert skotsk natur med store fjellområder i «The Highlands», frodig kystlandskap, daler og ulike byer. Vi flyr via Stavanger til Aberdeen på turen til Skottland og fra Edinburgh via Oslo tilbake. Overnattingene er lagt til Inverness, hovedstaden i «The Highlands» og Edinburgh som er Skottlands hovedstad. På turen inn ...
6 dager, avgang: 13.august
14.940,-
Budapest og Krakow
2020:34 - Budapest og Krakow
På denne turen besøker vi først Ungarns hovedstad Budapest. Byen deles av elven Donau med den gamle Buda-delen på sørsiden og den nyere bydelen Pest på nordsiden som er flat. Byen har en rik historie og mange flotte byggverk. Vi kjører nordover gjennom Slovakia, gjennom Tartarfjellene til Krakow i Polen. Krakow var Polens gamle Kongehovedstad og ha ...
10 dager, avgang: 25.august
11.920,-
2020:42 - Rimini, Italia
Vi kaller denne turen for «Trekkspilltur til Rimini» Den arrangeres for utøvere og andre «trekkspillfrelste». I tillegg til en ukes opphold i Rimini arrangeres utflukter. Det inngår lunsj på 2 utflukter. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur. Turene har blitt veldig populære siden starten i 1989.
15 dager, avganger: 20.mai og 2.september
15.870,-
2020:1a - «Dansecruise» Minicruise til Kiel
Turen 24.oktober har påstining fra NamsosColor Line arrangerer flere temacruise på vår og høst. I april har de cruiset «På Dansefot» ombord på «Color Magic». Konferansier er Erik Forfod og man kan svinge seg i dansen med musikk av Contrazt og Fryd & Gammen. I tillegg kan man oppleve skipets show. I puben underholder Tottis.
3 dager, avganger: 14.mars og 24.oktober
fra 1.590,-